ILCA 6, ARENYS DE MAR, regata
Vela

Inscripcions obertes per a la regata Port Masnou de classe ILCA

El cap de setmana de Tots Sants, el Club Nàutic organitza la regata N2 Port Masnou de classes ILCA 4, 6 i 7. Aquesta és la última regata que celebra el Club Nàutic el 2021, que cada any en fa una per a cada classe de vela.

El període d’inscripcions ja està obert en aquest enllaç: http://regatascnm.sailti.com/ca/default/races/race-inscriptions/text/regata-port-masnou-n2-ilca-4-ilca-6-ilca7-ca

Per part del Club Nàutic el Masnou, hi participaran els regatistes Laura Pedraza, Bosco Mañas i Nico Toll, regatista que ve del CN Garraf. Tots tres competiran en classe ILCA 6.

Pedraza, que l’any passat competia en ILCA 4, enguany ha fet el canvi a ILCA 6. Tot i que el buc de l’embarcació és el mateix, la diferència entre classes ILCA es troba en les mides de la vela i del mastil, que augmenten.

El planter de classe ILCA del CNEM

A la regata N2 Port Masnou també hi participaran alguns joves regatistes que venen de l’Escola de Vela del Club, que tot just comencen a fer regates. Participar en aquesta prova els servirà per agafar experiència.

 

cartell, regata, ILCA, Port Masnou, 2021

Articles Relacionats