exterior, piscina, activitat dirigida, fitballet, fitness, platja, jove
Esportiva

Nova quota fitness per a joves

El CNEM ha creat una nova quota de fitness per als socis i sòcies de 16 a 28 anys. Es tracta de Gym Jove, que entra en vigor aquest abril. Per 10 € mensuals, es podrà utilitzar la sala de fitness i participar en qualsevol activitat dirigida sense límits horaris.

El canvi a la tarifa Fit Jove es realitzarà de manera automàtica als socis i sòcies d’aquesta franja d’edat que actualment ja estan abonats a fitness o activitats dirigides.

Més aforament

La relaxació de les restriccions d’aforament i d’ús de les instal·lacions anunciada el 5 de març pel PROCICAT, ha permès al Club reprendre les classes d’aiguagim i ampliar el nombre de persones que assisteixen a les activitats dirigides.

També hem pogut obrir els vestidors i les dutxes amb un aforament màxim de 12 persones i respectant distància de seguretat de 2 m.

Com sabeu, el Club ha convertit bona part dels espais exteriors al voltant de la piscina en sales improvisades d’activitats dirigides que acullen des de classes de ioga a circuits d’entrenament metabòlic.

fitness, exterior, joves,

Reserva amb l’app del Club

Recordar que és imprescindible reservar les activitats dirigides i les sales des de l’app del Club per poder assistir-hi. Recordem que l’app permet també la reserva de la piscina interior o activitats de la Beach Area, com per exemple, el lloguer de paddlesurf, caiac i big paddle, surf i windsurf.

A més, resulta útil consultar els horaris amb regularitat, doncs es poden produir canvis o ajustaments imprevistos. A la web, també podeu consultar els horaris a la secció Àrea Esportiva.

Per últim, us recordem que el divendres 2 i el dilluns 5 d’abril són festius i per tant no hi haurà activitats dirigides.

Articles Relacionats