LA PISCINA OLÍMPICA

És un dels grans atractius del Club Nàutic, però n'hi ha més!

piscina, piscina exterior, nàutic, estiu, tarda, relax, instalacions
natacio, nens, infantil, piscina, exterior, fitness, extraescolar, olímpica, estiu

La piscina del Nàutic, que fa 50 m de llarg per 22 m d’ample, ha vist passar generacions de socis i sòcies per les seves aigües transparents i salades. El solàrium que l’envolta és un altre punt neuràlgic del Club.

Punt de trobada social

Al voltant de la piscina, a l’estiu, s’hi apleguen grups de gent que fa més de 40 anys que hi venen, adolescents que passen el dia, famílies senceres que gaudeixen plegats: avis, pares, néts i nétes, cosins i tiets… És el lloc on prendre el sol, trobar-se un vell amic, llegir, fer la migdiada, xerrar o relaxar-se prenent un refresc.

A la piscina gran, centenars de socis i sòcies han après a nedar, han guanyat curses de natació, han jugat i caigut a l’aigua, o els han tirat vestits. Fins i tot alguns s’hi han banyat de nit en alguna festa fora d’hores…

Esports a la piscina

A més del vessant social, la piscina és el punt de trobada d’esportistes, nedadors i aficionats a la natació, en general, que hi entrenen regularment.

Les dimensions olímpiques permeten acotar diferents àrees per realitzar-hi activitats concretes. Així, es tanca una zona per a nens i nenes, en una altra s’hi fan els cursos intensius de natació. També s’hi practiquen activitats dirigides, com l’aiguagim, aigua-zumba o fusion board. Tot, supervisat per un equip de socorristes.

La piscina petita

El Nàutic també té una piscina per als més petits. Allà, els nadons tenen el seu primer contacte amb l’aigua i el sol, de braços de les seves mares o pares, que s’instal·len a les gandules properes. És la zona de les famílies amb nens i nenes més petits.

La piscina petita té una font al mig, amb forma de bolet, que activa diferents rajos d’aigua cada pocs minuts, fent les delícies dels nens i nenes que juguen fins a l’extenuació.

Per als nadons, el Club també ofereix natació a la piscina coberta, durant els mesos del curs escolar.

HORARIS ACTIVITATS CLUB

Fes clic al quadrat per seleccionar els horaris

Mar, platja, esport, salut

GAUDEIX DE LES INSTAL·LACIONS

Piscina olímpica, piscina coberta, spa, circuit termal, platja amb equipament, àrea infantil... en un entorn privilegiat

Activitats relacionades