nit vela, 2021, millors esportistes
Social, Vela

Nit de la Vela 2021

El passat dissabte 2 d’octubre el Club Nàutic va celebrar la Nit de la Vela, que va reunir més de cent professionals, entitats i aficionats del món de la vela, molts d’ells socis i sòcies del Club.

Aquesta és “la” cita anual del Club Nàutic per reconèixer l’esforç i la constància d’entrenadors, organitzadors i regatistes del club, que va comptar amb la presència de l’alcalde de Masnou, Sr. Jaume Oliveras, el President de la Federació Catalana de Vela, Sr. Xavier Torres, i el gerent de Port Masnou, Sr. Fernando Mestre.

Els reconeixements del Club

El President del Club, Manel Freixa, va entregar un reconeixement especial a la regatista olímpica del Masnou Sílvia Mas, així com el guardó a les millors esportistes de l’any: Nora Garcia i Mariona Ventura.

nit vela, 2021, Silvia Mas, nora garcia, mariona ventura

Trofeu Sanahuja

El President de la Federació Catalana de Vela, Sr. Xavier Torres, va atorgar una placa a la Sra. Sanahuja en l’any del 50è aniversari de la celebració del Trofeu Sanahuja d’Optimist. Així mateix, la Sra. Sanahuja va entregar al Club Nàutic un bonic record de les 50 edicions de la regata.

nit vela, 2021, sanahuja

 

Millors esportistes per classe de vela

Els capitans de flota van lliurar guardons als millors esportistes de cada classe de vela: en Optimist, Daniel Garcia; en 420, Nora Garcia i Mariona Ventura; en Europa, Daniel Cabré; en ILCA, Laura Pedraza; en patí català, Marcel Soler, i en creuer, Jaume Samón.

nit vela, 2021, millors esportistes

Trofeu Marsà

També es van atorgar els premis als guanyadors del Trofeu Marsà de classe Optimist, que va celebrar la 12a edició el mes de maig. Els guanyadors del grup G1 són Daniel Garcia, Jana Rahola, Pedro Sotomayor, Roc Pérez i Anna Rentería; i els del grup G2: Max Stein, Pol David, Adrià Carceller, Aitana Noguera i Daniela Garcia.

nit vela, 2021, trofeu marsa, premis

 

Beques per als regatistes

El Club també va fer entrega de les beques d’alt rendiment per als regatistes que han obtingut millors resultats al llarg de la temporada: Daniel Garcia, Ona Garcia, Laura Pedraza, Pere Rentería, Daniel Cabré, Roger Tomàs, Emma Cabré, Nora Garcia, Mariona Ventura, Joan Noguera, Maria de la Casa, Aina Riera, Mònica Pla i Mònica Delgado.

nit vela, 2021, beca alt rendiment

 

Regata Open Nit de la Vela

El guanyador de la Regata Open  va ser Joan Noguera, que va navegar amb classe Europa i va rebre un pernil com a regal.

nit vela, 2021, premi, regata open, joan noguera

La vetllada va comptar amb la veu i la música del cantant Luis Mas, que va adaptar una lletra per a la Nit de la Vela 2021.

 

Si vols veure totes les imatges de la Nit de la Vela 2021, fes clic en aquest enllaç: https://www.flickr.com/photos/193664873@N08/albums/72157720026001260

 

Articles Relacionats