surf, beach area
Esportiva

Comença a fer surf a la Beach Area amb un 2×1

Apunta’t al 2×1 en classes d’iniciació al surf a la Beach Area del Club Nàutic! Vine amb un amic o amiga, pagueu una classe i en rebeu dues! Inicia’t en aquest esport emocionant de manera ràpida, fàcil, segura i divertida amb els instructors més experimentats i qualificats de la nostra Beach Area.

Des de l’1 de desembre i fins al final de 2021, l’escola de surf de la Beach Area del Club llança aquesta magnífica promoció per aprendre a surfejar onades. Compreu-la ara i reserveu-la per a més endavant!

La classe, que té una durada d’una hora i mitja, està oberta a tothom, socis i no socis del Club Nàutic. Treballareu amb un monitor titulat i inclou el material tècnic i ús de vestidor amb dutxa.

30 % per a socis i sòcies

A tots els socis i sòcies del Club, us recordem també que sempre podeu gaudir de tots els serveis que ens ofereix la Beach Area del Club amb un 30 % de descompte. És a dir, que quan ja sapigueu surfejar, podreu acudir a la Beach Area per llogar-hi material o fer un curs de tècnica i perfeccionament. O provar amb el SUP o paddle surf! Tot el que la Beach Area ofereix als socis ho teniu en aquesta pàgina de la web.

Reserveu la classe d’iniciació enviant un email a beacharea@nauticmasnou.com. No deixeu passar aquesta oportunitat! Us hi esperem!

surf, cartell, beach area

Articles Relacionats