Sílvia Mas trofeu relevació
Vela

Sílvia Mas, esportista revelació de 2020

La regatista i sòcia d’honor del Club Nàutic El Masnou, Sílvia Mas, va rebre el Trofeu Revelació Loteries de Catalunya en la 73ª Gran Gala de Mundo Deportivo, que va tenir lloc en format online per primera vegada.

Mas, que participa als JJOO de Tòquio el proper estiu, va afirmar que el trofeu era “una alegria en un any molt complicat”. Per a ella, el retard de la convocatòria olímpica ha significat “un any més d’entrenament” i espera acomplir els objectius que s’han marcat.

La Gran Gala de Mundo Deportivo cada any premia els millors esportistes de la temporada anterior amb una vetllada a Barcelona, que enguany ​​ha canviat de format a causa de la pandèmia.

Els pilots Joan Mir, campió del Món de Moto GP, i Laia Sanz, que el 2020 va aconseguir acabar 10 Dakar consecutius, van ser els guanyadors d’una festa que també va guardonar 13 esportistes, entitats o entrenadors de diferents disciplines que van destacar i ens van emocionar durant el 2020, com la Sílvia Mas.

Enllaç a l’entrega de premis de la Gala Mundo Deportivo:

https://www.mundodeportivo.com/gala-del-deporte/20210225/492271092596/mundo-deportivo-entrega-los-galardones-a-los-mejores-deportistas-del-2020.html

Sílvia Mas: minut 15.23

Articles Relacionats