Campionat Espanya, ILCA 6, 2021
Vela

Les regates del cap de setmana amb equips del CNEM

Aquest cap de setmana, els equips de competició de vela del Club Nàutic es troben en diferents punts de la península disputant regates de nivell estatal. Vegem quines flotes són i on estan!

Optimist

A la bonica localitat basca d’Hondarribia es celebra la Copa d’Espanya d’aquesta classe. 149 joves regatistes han arribat fins al Club Nàutic d’Hondarribia, procedents de Catalunya, les Illes Balears, les Illes Canàries, Andalusia, Navarra, Galícia, la Comunitat de Madrid, Múrcia, la Comunitat Valenciana, Cantàbria i Euskadi.

S’han classificat 19 regatistes de tot Catalunya, 8 dels quals són del CNEM: Daniel Garcia, Ona Garcia, Jana Rahola, Pedro Sotomayor, Pol Carrión, Roc Pérez, Martina Rahola i Anna Rentería.

Aquesta regata, igual que el recent Campionat d’Espanya que es va celebrar a Baiona, computa per configurar l’equip estatal d’Optimist.

El comitè organitzador té previst completar nou proves, tres per dia, tot i que el programa variarà en funció de les condicions meteorològiques. Dijous no van poder entrenar perquè no feia vent.

Classificacions: http://regatascnh-hib.sailti.com/es/default/races

Copa Espanya, 2021, Hondarribia, entrenament, Optimist

420

Els 6 equips de 420 del Club Nàutic aquest cap de setmana també lluitaran per la Copa d’Espanya de la seva classe en aigües de Sant Andreu de Llavaneres. El CN El Balís organitza aquesta regata de nivell estatal que arriba pocs dies després del Campionat d’Espanya celebrat a Santander.

Les tripulacions del CNEM que participen al Campionat d’Espanya de 420 són Nestor Molina i Carlos Calicó, en categoria Senior; Pedro Fernández i Alejandro De Maqua, sots 19 masculí (M); Mateu Castell i Tom Porta, sots 17 (M); Pol Mateu i Ona Rigual, sots 19 mixte; Nora Garcia i Mariona Ventura, sots 17 femení; i Alex Martín i Pablo Mas, sots 19 M.

Hi participaran prop de 70 embarcacions de sis CCAA: Andalusia, Balears, Canàries, Catalunya, Comunitat Valenciana i Galícia. També hi haurà tres tripulacions alemanyes, que competiran en Open però que no opten a guanyar la Copa d’Espanya.

La classe 420 és l’avantsala de l’olímpica 470, i de cara als Jocs Olímpics de París en 2024 caldrà seguir d’aprop les nostres tripulacions.

Per seguir la regata: http://cnelbalis.sailti.com/es/default/races/race/text/copa-espana-classe-420-es

Copa Espanya, equip, flota, 2021, 420

ILCA 6

A Águilas, Múrcia, la Asociación Náutico-deportiva Juan Montiel organitza el Campionat d’Espanya de la classe ILCA 6 masculí, on tres regatistes representen el Club: Bosco Mañas, Felix Piñol i Alfredo Genoni.

La regata és classificatòria per al mundial i ha reunit fins a 90 regatistes de les Illes Canàries, les Illes Balears, Catalunya, Andalusia, Euskadi, Galícia i Múrcia.

Paral·lelament a aquest campionat masculí es celebra també el Trofeu Beatriz García per a les fèmines.
Per seguir la regata: http://2021ctoespilca6.puertodeportivojuanmontiel.es/es/default/races/race

470

A Vilamoura, Portugal, del 2 al 7 de maig, la Sílvia Mas i en Jordi Xammar disputen el Campionat d’Europa de 470 entre 120 regatistes arribats d’arreu del món.

Xammar i el seu company d’equip, el gallec Nicolás Rodríguez, es troben avui en el número 1 mundial de 470 masculí. En categoria femenina, Sílvia Mas i Patricia Cantero són les segones del món.

Aquesta competició es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials de la organització. Consulteu la web per a més informació: https://2021europeans.470.org

Molta sort a totes i tots! 😉

 

Fotografia destacada (c) Pascu Méndez ANDJM

Articles Relacionats