Nit de la Vela,
Social, Vela

Arriba la Nit de la Vela 2021

El dissabte 2 d’octubre el Club Nàutic celebra la Nit de la Vela, una cita anual que reconeix l’esforç i la constància dels regatistes del Club Nàutic al llarg de l’any.

La Nit de la Vela començarà abans que es faci de nit, doncs a les 15 h tindrà lloc una regata Open, oberta a totes les classes de vela lleugera, des de la Base Nàutica. Si teniu una embarcació, apunteu-vos en aquest enllaç! Les inscripcions estan obertes fins el 29 de setembre.

Sílvia Mas a la Nit de la Vela

Al sopar, que comença a les 20 h, hi assistirà l’alcalde de Masnou, Sr. Jaume Oliveras, el President de la Federació Catalana de Vela, Sr. Xavier Torres, el gerent de Port Masnou, Sr. Fernando Mestre, així com els i les regatistes i els entrenadors de les flotes de competició del Club.

Sílvia Mas, Patricia Cantero, 470

Enguany, la Nit de la Vela contarà també amb la presència de la regatista olímpica del Masnou, Sílvia Mas, que rebrà un reconeixement especial per part del Club.

Sílvia Mas, que ha crescut al CNEM com a regatista, ha participat a Tòquio 2020, competint en 470 F amb la canària Patricia Cantero. El 2021 també s’han proclamat campiones del món.

Premis i reconeixements de vela

Al llarg del sopar, s’aniran entregant els següents premis i guardons:

Trofeu Marsà

S’entregaran els premis als guanyadors d’aquesta regata de classe Optimist que recorda el llegat de Lluís Marsà, president del Club Nàutic El Masnou durant 22 anys. El Trofeu Marsà, que va celebrar la 12a edició el mes de maig, premiarà els 5 primers classificats dels grups G1 i G2.

Beques d’alt rendiment

El Club Nàutic atorgarà 14 beques per als regatistes que han obtingut millors resultats al llarg de la temporada.

Millor esportista per classe

Els capitans de flota entregaran el premi al millor esportista de cada classe, per categories. Així, es premiarà els millors en classe Optimist, 420, Europa, ILCA, patí català i creuer.

Millor esportista de l’any

El Club també reconeixerà el o la millor esportista de tota la temporada.

Regata Open

El guanyador de la regata Open rebrà un pernil com a regal.

Trofeu Sanahuja

La Federació Catalana de Vela vol reconèixer també a la Sra. Helena Sanahuja, pel seu recolzament a la vela i la seva difusió d’aquest esport entre els més joves. El passat juny, el Trofeu Sanahuja d’Optimist va celebrar el 50è aniversari amb la participació de 73 regatistes des dels 10 als 15 anys. Aquesta regata social es va iniciar el 1969 de la mà del seu pare, el soci fundador del CNEM, Francesc Sanahuja.

 

La Nit de la Vela 20201 serà amenitzada per la veu i la música de Luis Mas.

El tiquet de sopar és de 25 €, que podeu adquirir en aquest enllaç.

Articles Relacionats