Vela

Campus de Vela de Setmana Santa 2021, un èxit!

El Campus de Vela de Setmana Santa ha estat un èxit! Finalment, van ser més de 25 nens, nenes i joves, de 4 a 16 anys, els que van gaudir del Campus de Vela organitzat pel Club els dies de vacances de la Setmana Santa.

Un temps perfecte

Les condicions ambientals van afavorir que l’equip organitzador del Campus pogués dur a terme totes les activitats previstes per a ells, al mar i a la platja. Així, al llarg de cinc dies, van poder fer vela, windsurf, caiac, paddlesurf i diferents activitats i jocs a la platja, com el volei, els joves.

Sol i calor de primavera i poc vent van ser condicions idònies per a aquells nens i nenes sense coneixements previs de vela que van navegar amb Topaz o raquero. Els que ja tenien nocions de vela, perque acudeixen als cursos trimestrals de vela de la Base Nàutica, van reforçar conceptes i millorar la pràctica.

Satisfacció entre les famílies

Els nens i nens es van divertir i aprendre i, en conseqüència, les famílies van quedar molt satisfetes de la organització i desenvolupament del Campus de Vela.

A la galeria d’imatges de la part superior, veiem com van sortir a navegar amb diferents tipus de vaixells i taules, amb una mar plana i un temps molt agradable.

Des de l’equip del Nàutic que organitza el Campus de Vela, estem molt contents que ho hagueu passat bé!!

Ben aviat podrem informar-vos del nou Campus de Vela d’Estiu 2021.

 

 

 

 

 

 

Articles Relacionats