logo, campus, 2021
Esportiva, Vela

Campus Estiu 2021: vela, esports i molta diversió!

Els Campus d’estiu del Club Nàutic El Masnou ja estan preparats per rebre tots els nens, nenes i joves que desitgin divertir-se, aprendre i gaudir a parts iguals! Els Campus del Nàutic combinen esports i jocs amb valors, entreteniment i aprenentatge. Tot, amb activitats pensades per als grups dividits per edats, des dels 4 als 17 anys.

Al llarg de les onze setmanes de vacances escolars, podeu portar els vostres fills i filles a aprendre a navegar amb diferents embarcacions i divertir-se practicant d’altres esports a la platja i a aprofundir en valors com la superació o el treball en equip, amb companys i companyes de la seva edat.

Com sabeu, els nostres campus estan oberts durant tot l’estiu, del 28 de juny al 10 de setembre.

Les inscripcions s’obren el 3 de maig i poden ser presencials, a la seu del Club, o online, a través de l’app del Nàutic.

En aquest enllaç pots informar-te, inscriure’t i descarrega’t el tríptic. Les places són limitades! Farem una reunió informativa prèvia a l’inici dels 2 campus, de la qual avisarem per xarxes socials del Club.

Campus de Vela

Campus de Vela, campus, vela, estiu, 2021

Els esports de mar i la vela són l’eix de les activitats que farem en aquest campus, com el tastet de navegació en Optimist, amb taula de windsurf, practicant el caiac de mar, atenent la seva seguretat amb jocs.

El mar i la platja són també escenari de les activitats esportives i jocs de pilota del Campus de Vela del Nàutic, on es treballen valors com la cooperació i l’ajuda dins d’un equip.

Tot això s’acompanya d’aprenentatges en anglès, de treballs manuals i tallers amb temes de nàutica i navegació, com el muntatge i desmuntatge dels vaixells o la meteorologia, amb especial atenció a aspectes mediambientals i la cura del medi natural.

Els més petits del Campus de Vela gaudiran d’excursions, gimcanes, jocs d’aigua i d’altres activitats lúdiques per gaudir en majúscules.

Segons l’experiència i l’edat, els nens i nenes una mica més grans navegaran en embarcacions col·lectives o individuals. Així, practicaran i aprendran amb patí català, catamarà, windsurf, caiac de mar. Tots, sempre protegits amb l’equipament de seguretat obligatori i supervisats pels nostres monitors titulats.

Els esports de platja ocuparan part de la jornada: futbol, el vòlei o el tennis a la sorra són encara més divertits si acaben amb un bany al mar!

Pel que fa als joves de 12 a 17 anys, la vela i els tastets de mar amb diferents vaixells es practicaran diàriament en grups o individualment segons l’experiència de cada noi o noia.

Les activitats que plantegem a aquest grup ja siguin lúdiques, esportives o d’aprenentatge, posen l’accent en els valors del treball en equip així com la cooperació amb els companys.

Campus de la Diversitat

Campus Diversitat, campus, estiu 2021, logo

Un campus orientat als valors de l’esport, l’esperit de superació, l’autoestima, la constància i el treball en equip. Com que ens trobem en un estiu olímpic, volem explicar els nois i noies la història del JJOO i les diferents disciplines olímpiques i paralímpiques i entendre com s’arriba a competir al màxim nivell.

Navegarem i farem “tastets de mar” amb diferents tipus de vaixells, esports nàutics com el surf, paddle surf, big paddle o caiac de mar. A la platja, farem partits de vòlei, tennis, takatà o handbol platja. També tindrem estones d’esport i lleure a la piscina.

Cada setmana, proposarem activitats diferents, per exemple, sortides amb patinet, inflables, jocs de realitat virtual, jocs gegants… i tindrem excursions de tot el dia al Tibidabo i al parc d’aventures Jalpí.

Fes clic en aquesta pàgina i descarrega’t el tríptic amb tot el que necessites saber. Pots fer la inscripció des d’aquí.

Les places són limitades! Farem una reunió informativa prèvia a l’inici del campus, de la qual avisarem per xarxes socials del Club.

Articles Relacionats