Vela

Els 420, al Campionat d’Espanya

L’equip de competició del Nàutic de 420 ja està a Santander preparat per disputar el Campionat d’Espanya, que comença demà, 8 d’abril, i finalitza diumenge, dia 11.

Fins a 15 equips catalans representen a la Federació Catalana de Vela en aquesta prova, 6 dels quals són del Nàutic Masnou, 6 del CN El Balís i 3 del CN Vilanova.

Les tripulacions del CNEM que participen al Campionat d’Espanya de 420 són Nestor Molina i Carlos Calicó, en categoria Senior; Pedro Fernández i Alejandro De Maqua, sots 19 masculí (M); Mateu Castell i Tom Porta, sots 17 (M); Pol Mateu i Ona Rigual, sots 19 mixte; Nora Garcia i Mariona Ventura, sots 17 femení; i Alex Martín i Pablo Mas, sots 19 M.

En total, hi participen 80 equips procedents d’Andalusia, les Illes Balears, les Illes Canàries, el País Basc, Santander, València i Galícia.

La platja del Sardinero

La regata, organitzada pel Real Club Marítimo de Santander, tindrà lloc a la badia de la popular platja del Sardinero.

Es disputaran 12 proves, 3 cada dia i se n’hauran de completar 2 perquè el Campionat sigui vàlid.

A més de les categories habituals, la Federación Española de Vela entregarà una placa com a Campiona d’Espanya per Autonomies a la Federació Autonòmica millor classificada.

Tota la informació del Campionat d’Espanya de 420: https://regatas.rcmsantander.com/es/default/races/race/text/campeonato-espana-420-es-3-es

Molta sort als participants!

 

 

Articles Relacionats