Europa - Copa Espanya Torrevieja Dani i Emma Cabre
Vela

Dani Cabré campió sots 18 de la Copa d’Espanya 2021 de la classe Europa

En una regata amb vent molt canviant de direcció i inestable, que dificultava molt la tàctica i l’estratègia de la regata, Dani Cabré ha tornat a pujar al podi de la Copa d’Espanya 2021 de la classe Europa. Tot i estar a punt de revalidar el títol de l’any passat, aquest cop el Dani ha obtingut un molt merescut subcampionat en una competició que s’ha disputat al Real Club NáuticoTorrevieja , i on han navegat 54 participants de Catalunya, Comunitat Valenciana, Tenerife, Andalusia i dos regatistes convidats vinguts de França.

Cabré, que formava part de l’equip d’11 regatistes del Club Nàutic El Masnou que van disputar el campionat, a més del 2n lloc de la general, va obtenir la 1a posició de la seva categoria sots 18, mentre el seu company Pere Renteria ha obtingut la 3a posició en sots 18 masculí.

En categoria sots 18 femenina Emma Cabré ha pujat a la tercera posició del Podi.

Resultats dels nostres regatistes:

2 – Dani Cabré, 1r sots 18 masculí
15 – Pere Renteria, 3r sots 18 masculí
16 – Joan Noguera
20 – Roger Tomàs
27 – Emma Cabré, 3a sots 18 femenina
32 – Maria de la Casa
34 – Judit Noguera
35 – Mònica Pla
37 – Ariadna Blanco
38 – Tomàs Moltó
41 – Aina Riera

Aquesta regata també va ser classificatòria per a l’equip nacional que assistirà al Campionat Europeu Juvenil i Màster de la classe Europa que es disputarà en les nostres instal·lacions del Club Nàutic El Masnou durant el pròxim mes d’agost i al campionat del món a Suècia també aquest estiu.

Moltes Felicitats Dani !!!

Europa - Copa Espanya Torrevieja 2021 Dani CabreEuropa - Copa Espanya Torrevieja 2021 Dani Cabre

Classificacions: http://rcntorrevieja.sailti.com/es/default/races/race-resultsall/text/copa-espana-clase-internacional-europe-es

Articles Relacionats