420 Campionat Espanya Santander 2021
Vela

Nora Garcia i Mariona Ventura 3es Sots 17 femenines al Campionat d’Espanya de 420

Les nostres regatistes Nora Garcia i Mariona Ventura van pujar al podi com a 3es classificades sots-17 femenines al campionat d’Espanya de 420 que s’ha disputat a la platja del Sardinero organitzat pel Real Club Marítimo de Santander, i la parella mixte formada per Pol Mateu i Ona Rigual s’han proclamat subcampions d’Espanya en aquesta categoria.

En una competició en la qual el vent fort d’entre 15 i 20 nusos va ser el protagonista de les 4 proves disputades en la jornada final. Neus Ballester i Andrea Perelló (CN Rapita/ CN S’Arenal) es van proclamar campiones de la competició

65 – Mateu Castell i Tom Porta

Les illes Balears van obtenir la placa com a Campiona d’Espanya per autonomies.

Ara, les tripulacions del Club Nàutic de 420 ja es preparen per participar en el Campionat de Catalunya, que tindrà lloc a Blanes del 17 al 25 d’abril

Seguirem informant!

420 Camionat Espanya Santander - Nora i Mariona

Nora Garcia i Mariona Ventura 3es Sots 17 femenines al Campionat d’Espanya de 420 - 2021, 420, Campionat d'Espanya, Nora Garcia, Santander - 420