Campionat de Catalunya, optimist, regata
Vela

Preparats pel Campionat de Catalunya d’Optimist

Els regatistes d’Optimist del Club ja estan preparats pel Campionat de Catalunya! Després de participar al Campionat d’Espanya a Baiona, Galícia, la setmana passada, ara disputen el Campionat de Catalunya, que tindrà llocs a Cambrils, aquest cap de setmana, 10 i 11 d’abril, i el següent, 17 i 18.

En total, seran 12 proves programades que es disputaran durant quatre jornades, amb un màxim de 4 proves diàries.

De 89 inscrits a G1, aquests són els 18 regatistes del CNEM que participen al Campionat de Catalunya d’Optimist: Ona García sots 16, Martina Rahola sots 16, Lucía Sotomayor sots 13, Jana Rahola sots 16, Aitana Noguera sots 11, Pol Carrión sots 16, Quim Serra sots 15, Anna Rentería sots 13, Inés Sanz G1-Or, Guillem Dengra sots 16, Bruno García sots 16, Arnau Martí sots 16, Guillermo Samón sots 16, Toni Autonell sots 15, Pedro Sotomayor sots 16, Roc Pérez sots 14, Daniel García sots 16 i Álvaro Samón sots 13.

De 79 inscrits a G2, aquests són els 9 regatistes del CNEM que participen al Campionat de Catalunya d’Optimist: Max Stein sots 13, Tomás Alejandro Slevin sots 13, Pol David sots 13, Ian Merbeck sots 13, Inés Samón sots 16, Daniela Garcia sots 11, Pau Casas sots 13, Oriol Costabella sots 13, Adrià Carceller sots 12

També hi seran els 4 entrenadors d’Optimist del Club: Joan Freixa, Joan Garcia, Alex Bru i Marc Martínez.

Tota la informació del Campionat de Catalunya d’Optimist G1 i G2 en aquest enllaç: http://clubnauticcambrils.sailti.com/es/default/races/race/text/cnat-catalunya-optimist-2021-g1-i-g2-es

Resultats del Campionat d’Espanya

Campionat Espanya, Optimist, 2021, Baiona, Rosana Calvo

(c) Rosana Calvo

Pel que fa al Campionat d’Espanya, els nostres regatistes va fer aquestes classificacions: Daniel García, 7è; Ona Garcia, 17a; Jana Rahola, 87a; Pedro Sotomayor, 89è; Roc Pérez, 117è; Martina Rahola, 132a; Pol Carrión, 135è i Anna Rentería, 145a.

El Campionat se’l van endur Fernando Benítez, del Club de Regatas 4 Vientos, de Las Palmas, i la balear Marisa Alexandra Vicens, del Club Nàutic s’Arenal, en la categoria sots 16. Ignacio Martín, del RCN Palma, i Blanca Ferrando, del RCN València, en la categoría sots 13.

Finalment, només es van poder celebrar 5 proves en dues jornades, de les quatre que s’havien programat, a causa del mal temps i el vent.

Per autonomies, les Illes Balears van obtenir els millors resultats. Andalusia i les Illes Canàries van quedar en segona i tercera posició, respectivament.

En el calendari d’Optimist el següent pas és la Copa d’Espanya, que tindrà lloc a Hondarribia, País Basc, a finals d’abril. A continuació, els dos grans esdeveniments internacionals de l’any: el Campionat d’Europa el juny, i el Mundial, el juliol.

 

 

Articles Relacionats