classe Europa, regata, CNEM, 2021
Vela

Cabré, per la 2a Copa d’Espanya de classe Europa

12 regastistes del CNEM s’han traslladat aquesta setmana fins a Torrevella, Alacant, per disputar la Copa d’Espanya de classe Europa de vela. Organitzada per Real Club Náutico de Torrevieja, compta amb un total de 54 inscrits.

Recordem que l’any passat, va ser el Club Nàutic l’organitzador i que el podi absolut va tenir 2 regatistes del Club: Daniel Cabré, en 1a posició, i Eli Llargués, en 3a posició i 1a femenina. Ambdós varen rebre la placa de la Federación Española de Vela.

guixols cup, podi, daniel cabré, europa

Daniel Cabré, primer del podi, en una imatge recent, al costat de Joan Noguera, 2n, i Pere Rentería, 3r.

L’equip del CNEM

Enguany, a l’equip del Club, disposat a revalidar aquest trofeu en aigües alacantines hi haurà el mateix Daniel Cabré, junt amb les regatistes Maria de la Casa, Aina Riera, Ariadna Blanco, Mónica Pla, Emma Cabré, Judit Noguera i Marina Casals, i els regatistes Roger Tomàs, Tomàs Moltó, Joan Noguera i Pere Rentería. Els han acompanyat a Torrevella els entrenadors Pol Rivas i Kiko Igual.

Les categories que es premiaran són absolut masculí i absolut femení, Master (homes nascuts el 1986 o anteriors i dones nascuades el 1991 o anteriors) i sots 20 masculí i sots 20 femení (regatistes nascuts el 2002 o següents).

S’han programat 9 proves i caldrà fer-ne al menys 2 per a què el Campionat sigui vàlid.

Tota la informació de la regata en aquest enllaç: http://rcntorrevieja.sailti.com/es/default/races/race/text/copa-espana-clase-internacional-europe-es

Ànims a tots els participants del CNEM!

Articles Relacionats