ACTIVITATS DIRIGIDES

L’Àrea de Fitness del Club Nàutic el Masnou ofereix un calendari setmanal d’activitats dirigides per a tots els gustos, edats i nivells d’exigència. Des de les més intenses, com els circuits exteriors, a d’altres aparentment més tranquil·les, com els exercicis hipopressius.

Si et va l’exercici intens, oferim classes de HIIT, Tono Pump, cardio tono o GAC. Si prefereixes posar-te en forma ballant, el fit ballet i el zumba són per a tu. Si connectes amb el teu cos, les classes de pilates, d’As Corpore, els estiraments, el Dolka o el ioga.

Disposem d’una sala per al spinning i realitzem també caminades de marxa nòrdica.

Per als nens i nenes i per al joves també oferim gimnàs perquè es mantinguin en forma! Fes una ullada a la secció d’extraescolars del Nàutic, doncs hi ha d’altres opcions esportives per als teus fills i filles en aquesta franja horària.

Consulta els horaris de les activitats dirigides, que també inclou un programa complet d’exercicis dins de l’aigua, tant a l’hivern, a la piscina coberta, com a l’estiu, a la gran piscina del Club. Ja no tens excusa per no posar-te en forma!

Si vols apuntar-te a fer activitats dirigides al Club Nàutic El Masnou, omple el formulari aquí abaix.

area esportiva, fitness, exterior, peses, musculació, activitat dirigida, cnem
ioga, terrassa, fitness, activitat dirigida
Envia'ns el teu missatge

APUNTA'T A ACTIVITATS DIRIGIDES AL CNEM    Activitats relacionades