PADDLESURF AL CNEM

Tot va començar a Hawaii a la dècada dels 60 a la platja de Waikiki. En l’actualitat, el paddlesurf és un dels esports de platja més de moda i practicat arreu del món.

Des de la Beach Area del CNEM t’oferim cursos i material de lloguer de paddlesurf durant tot l’any. Vine a provar-ho, estem a la platja del CNEM, a primera línia de mar.

També organitzem activitats per a grups, escoles o empreses amb paddlesurf. La nostra escola està reconeguda per l’Escola Catalana de Vela i la Federació Espanyola de Surf.

paddlesurf, cnem, beach area, esport, mar, platja, escola

Camina sobre el mar

El paddlesurf et dona la possibilitat de fer surf sense onades, només necessites una taula i un rem per sentir que estàs caminant sobre el mar.

Amb la pràctica del paddlesurf ens posem en forma treballant tota la musculatura del cos, millorem la nostra capacitat aeròbica, l’equilibri dinàmic, la coordinació. Aquest esport té un alt consum calòric.

Equip federat de paddlesurf al CNEM

Als cursos d’iniciació de paddlesurf hi ha una part teòrica a la sorra i una pràctica, al mar. T’ensenyem com fer servir el material, tècniques de remada, de velocitat, girs i maniobres i mesures de seguretat. Si ja en saps, vine a millorar la remada, practica amb onades i guanya velocitat.

El Club Nàutic té equip de paddlesurf federat de competició, que entrena cada setmana i del qual podràs formar part, si ho desitges, i compartir experiències, entrenar en grup i molt més!

Envia'ns el teu missatge

VINE A FER PADDLESURF AL CNEM! DEMANA'NS INFORMACIÓ    Activitats relacionades