classe, Europa, Europe, 2020
Vela, YEC2021

Vols fer de voluntari al Campionat Europeu?

Del 6 al 12 d’agost, el Club Nàutic organitza el Campionat Europeu juvenil de classe Europa. El Club, des de la Base Nàutica, està treballant dur en l’organització de l’esdeveniment des de fa mesos, on hi ha 100 regatistes inscrits, procedents de 9 països.

Ara que la data ja és propera, precisem voluntaris per ajudar que tot funcioni correctament tant al Club com a la Base Nàutica i en el desenvolupament de les proves diàries que hi haurà. És per això que fem una crida a tots els joves socis del Club a partir de 16 anys que hi estiguin interessats!

Voluntaris per al Campionat

Només heu d’enviar un email a basenautica@nauticmasnou.com amb l’assumpte “Voluntari”, indicant la vostra experiència i interès a participar-hi com a voluntari. De seguida ens posarem en contacte amb vosaltres!

A més, a la web del Club, hi ha una pàgina per fer de voluntari del món de la vela, on us podeu inscriure per participar de forma regular en les regates de la temporada que organitza el Club i en d’altres activitats de vela social. És aquesta: https://nauticmasnou.com/portfolio/voluntari-de-vela/

Campionat Europeu juvenil de classe Europa

El Campionat Europeu de la classe Europa 2021 acollirà les proves de la categoria juvenil únicament. La categoria Màster, inicialment prevista, ha estat cancel·lada per manca d’inscripcions.

Així doncs, el Campionat de la categoria juvenil començarà els dies 6 i 7 d’agost amb el registre i els mesuraments. Les proves tindran lloc del 8 al 12 d’agost. Se’n celebraran 10 en total, 2 per dia, una per a la categoria femenina i una altra per a la masculina.

Pel que fa a les classificacions s’estableixen 4 subdivisions: sots 18 femení, sots 18 masculí, sots 20 femení i sots 20 masculí.

En l’àmbit social, el dia 7 hi haurà una trobada de benvinguda amb tots els regatistes i el 12, l’entrega de premis i comiat del Campionat.

La informació dels resultats la trobareu aquí: http://regatascnm.sailti.com/ca/default/races/race/text/youth-european-championship-2021-europe-class-ca

Seguirem informant!

Vols fer de voluntari al Campionat Europeu? - 2021, Campionat Europeu, classe Europa, voluntari, Youth European Championship - Campionat Europeu

Articles Relacionats