Social

Novetats Fitness a partir de maig

Nova classe de Thai Box i d’altres novetats en Fitness

Aquest mes de maig, l’àrea de Fitness del Club estrena i re orienta algunes activitats dirigides al públic jove, que ha accedit als serveis de fitness del Club amb la nova tarifa Gim Jove.

Thai Boxing

A partir del maig s’estrena una nova activitat dirigida, el Thai Boxing, també coneguda com la boxa tailandesa o muay thai. Es realitzarà en espais oberts i et farà posar en forma, doncs empra totes les parts del cos: mans, peus, colzes i genolls. Tot i que aquí es veu com un esport de combat, el thai boxing, d’origen budista, també te un sentit religiós i d’espiritualitat que el vincula amb la meditació i el ioga.

Orientat a joves esportistes, el Thai Boxing es farà els dimarts i dijous a la tarda. Consulta els horaris de les activitats dirigides del CNEM. (enllaç)

Nivell d’exigència alt

A partir del maig, algunes classes de cardio i tonificació tindran un nivell d’exigència alt i estan orientades per a esportistes entre els 18 i els 38 anys. Són les següents:

Spinning dimarts, 8.05 h

Cross fit dijous, 8.05 h

Thai box, dimarts i dijous, 19.30-20.15 h TBC o cross fit dijous,

Canvi d’estació

Amb l’arribada de la primavera, re ajustem els horaris del dissabtes matí: canvien zumba i ioga i es manté el d’spinning. Queda així:

09.15 h zumba

10.15 h ioga

11.15 h spinning

També hi ha ajustaments el dijous tarda, zumba i ioga també.

Zumba

Ioga

I el fitballet canvia de dia:

 

 

Consulta l’app o la web per saber els horaris de les activitats dirigides del CNEM.

Recordar que és imprescindible reservar les activitats dirigides i les sales des de l’app del Club per poder assistir-hi.

Recordem que l’app permet també la reserva de la piscina coberta o activitats de la Beach Area, com per exemple, el lloguer de paddlesurf, caiac i big paddle, surf i windsurf.