creuers, miaja x, regata, jaume samón, 2021
Vela

Miaja X, tercer a la regata Boomerang del Balís

El Miaja X de Jaume Samón, creuerista del nostre club, va ser 3r a la regata Boomerang-Balsamar que es va celebrar al Balís el passat cap de setmana. En primer lloc va quedar el Nuba II de Francisco Iglesias, del CN Arenys de Mar, i en segon, l’actual campió de la Copa del Rei, l’Hydra de Òscar Chaves, del CN El Balís.

creuers, podi, regata, boomerang, tete samon, miaja x

Amb un recorregut de 50 milles nàutiques, és una regata estratègica on poden participar-hi les classes de Creuer RI en totes les seves categories: Tripulació, Solitari i A2.

Del Nàutic hi han participat 3 vaixells, que han fet les següents classificacions: