Ona Garcia, Joan Garcia, Optimist, equip, entrenador
Vela

Ona Garcia, 11a regatista femenina d’Optimist del món

La regatista del Club Ona Garcia Parés ha acabat el Campionat del Món d’Optimist com a 11a regatista femenina del món i 45a de la classificació general. L’Ona ha participat al Mundial, celebrat la setmana passada al Llac de Garda (Itàlia), acompanyada per l’entrenador de l’equip d’Optimist del Club, Joan Garcia Marco.

L’Ona Garcia, que competia per Colòmbia, es va mostrar molt contenta i satisfeta de l’experiència de participar en un Mundial. El Club també felicita l’Ona per la seva dedicació i esforç durant tot l’any!

2021, Campionat del Món, Optimist, Ona Garcia

Resultats del Mundial d’Optimist

El podi femení del Campionat del Món d’Optimist va ser per a la francesa Lomane Valade, la italiana Lisa Vucetti i l’espanyola Marisa Alejandra Vicens.

En nois, el brasiler Alex Di Francesco Kuhl va ser el guanyador del Campionat. La medalla de plata se la va emportar el nord-americà Gil Hackel i la de bronze, l’italià Alex Demurtas.

El Campionat Mundial d’Optimist 2021 ha comptat amb 259 participants de 57 països del món. El proper es celebrarà a la ciutat turca de Bodrum, en aigües del Mar Egeu, el 2022.

Si estàs interessat/da en navegar amb Optimist tu també, vine a l’Escola de Vela del Club Nàutic. Tota la informació dels cursos i entrenadors, en aquest enllaç: https://nauticmasnou.com/portfolio/optimist/