Finn, regata, podi, 2021, CNEM
Vela

Bon vent per a la regata de Finn del CNEM

Aquest cap de setmana el Club Nàutic ha acollit la regata Trofeu Club Nàutic El Masnou de classe Finn amb 12 participants. Han estat dues jornades fantàstiques de vent que ha permès completar les 5 proves previstes.

Dissabte després de navegar el Club va oferir dinar i beguda als participants. El comodor, Jordi Martí, va atorgar els premis als primers classificats de cada categoria, en representació del President del Club, Manel Freixa, i del President de la Federació Catalana de Vela, Xavi Torras. Aquests va ser els regatistes premiats:

1r Master: Román Turró (CN Vilassar de Mar)

1r Grand Master: Xavier Penas (CV Calella)

1r Grand Grand Master: Joan Grau (CN Vilassar de Mar)

1r Legend: Miquel Álvarez (CV Calella)

Els regatistes del Club Nàutic El Masnou es van classificar així:

2n Jordi Martí

5è Vincent Slevin

10è IñigoCaja

En l’acte, es va recordar els dos regatistes de classe Finn catalans que ens van deixar a fa uns anys i que de ben segur haurien participat en aquesta regata: Jordi Serra i Xavi Miró.

Més info: http://regatascnm.sailti.com/ca/default/races/race-resultsall/text/trofeu-club-nautic-masnou-ca/menuaction/index

La següent regata que organitza el CNEM tindrà lloc els dies 30 i 31 d’octubre de classes ILCA 4, ILCA 6 i ILCA 7. A més, serà la última que organitza el CNEM el 2021.

Articles Relacionats