Jordi Martí, 4rt al Campionat de Catalunya de Finn - 2021, Campionat Catalunya, FINN - FINN
Vela

Jordi Martí, 4rt al Campionat de Catalunya de Finn

Jordi Martí, 4rt al Campionat de Catalunya de Finn

El CN El Balís ha coorganitzat amb el CN Vilassar de Mar el Campionat de Catalunya de Finn – Trofeu Solete on han participat els millors regatistes catalans de la classe. El campió absolut de la XLVI edició del Trofeu Solete i, per tant, campió de Catalunya, ha estat David Terol del Club Nàutic Hospitalet- Vandellós, acabant la competició amb una còmoda avantatge sobre el segon classificat Xavier Penas del Club Vela Calella. El tercer esglaó del podi ha estat per Roman Turró del CN Vilassar de Mar.

Les condicions meteorològiques han estat favorables i les proves s’han pogut realitzar tal com estaven previstes. El Campionat de Catalunya va començar divendres 23 amb la senyal d’atenció de la primera prova a les 15 h. Durant la primera jornada es van celebrar dues proves amb una mitjana de vent d’entre 5 i 6 nusos, una intensitat similar durant l’última jornada de diumenge. Dissabte, en canvi, les condicions varen ser satisfactòries amb vent fort d’entre 13 i 18 nusos permetent realitzar tres proves més. Avui, diumenge, es tancava el Campionat de Catalunya amb tres proves més i completant les vuit previstes.

Per part del Club Nàutic El Masnou han participat el nostre Comodor, Jordi Martí que ha obtingut el 4rt lloc de la general i 2n Grandmaster i Vincent Slevin, 14è de la generla i 5è Master.

Jordi Martí, 4rt al Campionat de Catalunya de Finn - 2021, Campionat Catalunya, FINN - FINN

Classificació: https://nauticmasnou.com/wp-content/uploads/2021/07/overall_Finn.pdf

Articles Relacionats