ringana, xerrada, trobada, hàbits de vida, salut, social
Social

Hàbits saludables, alimentació i cosmètica natural

El proper 24 de setembre tindrà lloc al restaurant del Club Nàutic una trobada sobre alimentació, hàbits saludables, cosmètica fresca i suplementació alimentària, impulsada per la sòcia Mar Barrufet.

Barrufet ens aproparà a la casa austríaca Ringana, pionera en productes cosmètics naturals, que es va fundar fa 24 anys amb una filosofia ètica, fresca i natural.

A l’acte, es parlarà d’hàbits de vida saludables i coherents amb els valors propis i amb el medi ambient. També es posarà l’accent en els tòxics, per conèixer on podem trobar-los i el mal que ens poden arribar a fer; es donaran pautes per menjar bé i no engreixar-se i es presentaran alguns productes Ringana que poden ajudar, com les càpsules de cúrcuma, els antioxidants o els omega 3. En definitiva, parlaran d’una filosofia de viure! Al final, hi haurà un sorteig de productes Ringana.

Medicina tradicional i tecnologia moderna

Els laboratoris Ringana combinen el coneixement de la medicina natural amb la tecnologia per obtenir productes 100% frescos i 100% naturals, sense conservants, ni cap tipus d’additiu tòxic, ni cap presència de component químic.

Per fer-ho, es basen en els tres pilars de la medicina natural per excel·lència: l’aiurveda, medicina originària de l’Índia, la medicina xinesa, amb més de 2000 anys d’història, i l’herbolari tradicional europeu.

Els productes Ringana són produïts amb plantes recollides en diferents llocs del món, dels quals en són originàries. S’elaboren a Àustria i s’envien immediatament al client. Així doncs, en un període de quatre o cinc setmanes, el producte demanat es crea amb planta fresca i s’envia a domicili. El concepte és aprofitar els beneficis dels principis actius de les plantes recent recol·lectades per cuidar-nos de forma sana i sostenible i amb la màxima eficiència. Tots els proveïdors Ringana, que són petits grangers repartits per tot el món, treballen amb aquesta filosofia.

Cal confirmar assistència amb Mar Barrufet al 610 595 861.

Us hi esperem!

ringana, xerrada, trobada, hàbits de vida, salut, social