Trofeu Marsà, 2020, regata, optimist
Vela

Arriba el XII Trofeu Marsà d’Optimist

Ja queden pocs dies per a la celebració del popular Trofeu Marsà d’Optimist, una regata social que arriba a la 12a edició al Club Nàutic El Masnou i que recorda el llegat de Lluís Marsà, president del Club Nàutic El Masnou durant 22 anys.

L’any passat, el Trofeu Marsà es va celebrar a mitjan juliol, a causa de la pandèmia, i va coincidir amb la celebració del Campionat de Catalunya d’Optimist.

El 2020, el Trofeu Marsà va premiar als regatistes del CNEM Pol Mateu, Nora Garcia de la Casa i Ona Garcia Parés de la categoria G1, i a Toni Autonell, Guillem Dengrà i Anna Rentería del G2.

Enguany, el cap de setmana del 29 i 30 de maig, celebrarem el XII Trofeu Marsà d’Optimist N3. En aquest enllaç podeu inscriure-us per participar-hi: http://regatascnm.sailti.com/ca/default/races/race-inscriptions/text/trofeu-pesident-marsa-ca

50è aniversari Trofeu Sanahuja

trofeu sanahuja

Així mateix, del 25 al 27 de juny el Nàutic disputarà el 50è Trofeu Sanahuja d’Optimist, una regata que es va iniciar el 1969 de la mà del soci fundador Francesc Sanahuja per fomentar l’esport de la vela entre els més joves. A la fotografia, el matrimoni Sanahuja entrega el trofeu a un jove regatista, durant la dècada dels 70.

Aquesta regata social aplega els nens i nenes regatistes d’Optimist del Club així com d’altres clubs catalans de llarga tradició.

En aquest enllaç podeu incriure-us per participar-hi: http://regatascnm.sailti.com/ca/default/races/race/text/50o-trofeu-sanahuja-ca

Consulteu el calendari de regates del Club 2021 en aquest enllaç: https://nauticmasnou.com/vela/les-regates-del-20201-del-nautic/

Us hi esperem!

Articles Relacionats