Campionat de Catalunya de la classe Optimist G1 i G2. Trofeu President Marsà. - Vela -
Vela

Campionat de Catalunya de la classe Optimist G1 i G2. Trofeu President Marsà.

NORA GARCIA DEL CLUB NÀUTIC EL MASNOU CAMPIONA DE CATALUNYA 2020 

Campionat de Catalunya de la classe Optimist G1 i G2. Trofeu President Marsà. - Vela -

Ha finalitzat amb un èxit total el Campionat de Catalunya d’Optimist de G1 i G2 que vam organitzar al Club Nàutic el Masnou els passats 17, 18 i 19 de juliol.

Un campionat que no teníem previst però degut a la situació actual  finalment el Club Nàutic El Masnou vam oferir-nos assumir la seva organització.

Ha estat una regata molt complexa en la seva organització amb unes mesures de seguretat i prevenció molt exigents que tot el nostre equip va executar a la perfecció, amb la presa de temperatura a l’entrada, ús de la mascareta, i delimitant les zones d’ubicació a l’esplanada per clubs. Això va provocar una sortida ordenada per equips i sense saturacions a les rampes.

Han estat 3 dies de competició, amb 12 proves (4 regates cada dia) pel grup 1 i 11 proves pel grup 2 amb unes condicions meteorològiques espectaculars i una molt bona organització tan a mar com a terra amb l’ajuda de pares voluntaris i l’equip del club  tan de personal com de membres de la junta directiva.

El Club Nàutic El Masnou va rebre la felicitació de tots els regatistes així com els clubs participants, la Federació Catalana de Vela i l’Associació Catalana d’Optimist,  tant per les mesures, com per la gran organització del Campionat.

Amb un total de 92 participants i 16 clubs, la campiona de Catalunya absoluta del 2020 ha estat, per tercera vegada consecutiva, la nostra regatista NORA GARCIA. La propera temporada la Nora s’incorporarà a la flota de 420 del CNEM on li desitgem molts èxits.

El campió absolut del Trofeu President Marsà ha estat en POL MATEU, també regatista del Club Nàutic El Masnou però que al haver estat aquesta temporada vivint i navegant al Japó ha competit com a convidat i no ha pogut optar al títol de campió de Catalunya.

Dels 15 primers llocs de les classificació general absoluta del Grup 1, 11 son regatistes del Club Nàutic el Masnou ocupant els tres primers llocs. En el grup 2 dels 6 primers dos han estat també del nostre Club.

Els regatistes de l’equip de la classe Optimist del Club Nàutic El Masnou han aconseguit resultats espectaculars pujant al podi en quasi totes les categories per aquest motiu volem felicitar als entrenadors de la Flota, Joan Garcia, Alex Bru i Fran Bru per la gran tasca feta que s’ha traduït en èxits esportius.

Felicitem també a tot l’equip organitzador, pares i mares i voluntaris per la gran feina realitzada en una regata molt complicada d’organitzar.

Moltíssimes Gràcies i Felicitats als Campions

Campionat de Catalunya de la classe Optimist G1 i G2. Trofeu President Marsà. - Vela -Campionat de Catalunya de la classe Optimist G1 i G2. Trofeu President Marsà. - Vela -Campionat de Catalunya de la classe Optimist G1 i G2. Trofeu President Marsà. - Vela -Campionat de Catalunya de la classe Optimist G1 i G2. Trofeu President Marsà. - Vela -Campionat de Catalunya de la classe Optimist G1 i G2. Trofeu President Marsà. - Vela -Campionat de Catalunya de la classe Optimist G1 i G2. Trofeu President Marsà. - Vela -

 

Articles Relacionats