Gran regata Gerry St Tropez de patí - Campionat Catalunya, Gerry St Tropez, patí català - patí
Vela

Gran regata Gerry St Tropez de patí

Aprofitant un suau vent de Llevant i en unes condicions inestables, aquest diumenge 24 de maig s’ha diputat una nova prova de la regata Gerry St Tropez de Patí.

S’ha fet un Triangle igualat amb Carlos Flores amb el “Tramuntana”, fent cenyida per a dalt i passant primer, però tocant boia, fet que l’ha obligat a retrocedir deixant pas a “l’Splash” de Xavi Bertran amb JM Guti amb el “Kaos” en segon lloc. Pel darrere “l’Sputnik” del JJ i “l,Evo” feien un pols particular.

A l’acabar el triangle, “l,Splash” ha enfilat la segona cenyida amb el bordo per a dalt, seguit d,a prop pel “Kaos” que ha passat la boia en primera posició, enganxat amb “l,Splash” en segon lloc i el “Tramuntana” al darrere, posicions que no han canviat fins a l’arribada de popa, en regata escurçada pel poc vent dominant.

La classificació del Gerry St Tropez, s’estreny i els llocs capdavanters hauran de defensar les seves posicions en les properes regates!!

La setmana que ve, es descansa, per reprendre el trofeu el diumenge 6 de juny!!!

Pròximament més Gerry StTropez!!

Classificació: https://nauticmasnou.com/wp-content/uploads/2021/05/TR.-GERRY_ST-TROPEZ-DIUMENGES.pdf

2021 05 23 Pati GERRY ST TROPEZ (3)

Campionat de Catalunya Patí a Vela

Durant aquests dies, més concretament del 22 al 30 de maig, també s’està disputant el Campionat de Catalunya de Patí a Vela a les instal·lacions del Club Nàutic de Sant Pol de Mar.

Per part del Club Nàutic el Masnou ens representa el nostre patinaire Marcel Soler amb el GEKO 2.0,que actualment, i un cop disputada la 1a prova, ocupa la 31a posició de la classificació general.

Ànims Marcel !!!

Classificació: https://nauticmasnou.com/wp-content/uploads/2021/05/Classificacio-primera-2on-dia-1.pdf

2021 05 23 Pati GERRY ST TROPEZ (1)

Articles Relacionats