Presentació del llibre La Llum Mirada pel seu autor en Vicenç Llorca - 2024, club nàutic el masnou, cnem, llibre, llibres, presentació - La Llum Mirada
Esportiva, Beach Àrea

Presentació del llibre La Llum Mirada pel seu autor en Vicenç Llorca

El Club Nàutic del Masnou us convida al recital poètic que oferirà Vicenç Llorca a propòsit del seu darrer llibre, La llum mirada, reconegut per la Universitat Jaume I de Castelló amb el Premi Manel Garcia Grau. En acabar la lectura, l’autor signarà exemplars de l’obra.

Amb una trenta de llibres publicats de poesia, novel·la i assaig, Vicenç Llorca és autor com a poeta de títols com Places de mans (1989, Premi Salvador Espriu), Atles d’aigua (1995, Premi Octubre de Poesia), Ciutats del vers (2004, Premi Benvingut Oliver), L’últim nord (2008, Premi Vicent Andrés Estellés de Burjassot) o Cos de poderosa llum (2019). En el camp de la novel·la, ha dut a terme l’anomenada Trilogia de l’amor, composta per Tot el soroll del món (2011), Aquell antic missatge de l’amor (2018) i Simfonia de tardor (2021). Ara publica a l’editorial Perifèric Edicions La llum mirada, premi Manel Garcia Grau 2023.

SOBRE LA LLUM MIRADA

Davant el sentiment de confusió i la sensació de col·lapse que vivim, Vicenç Llorca proposa a La llum mirada un lirisme compromès amb el temps present. Amb moments de gran intensitat, dedica poemes a la nova generació que representa el seu fill en complir els divuit anys, o ret homenatge a grans mestres com Salvador Espriu, Jordi Sarsanedas o Màrius Sampere… El repte de la nostra relació futura amb el planeta, la importància de la dimensió estètica en les nostres vides o la necessitat d’efectuar una reflexió ètica sobre el món actual són alguns dels temes que es plantegen en l’obra des del pla individual al col·lectiu.

Presentació del llibre La Llum Mirada pel seu autor en Vicenç Llorca - 2024, club nàutic el masnou, cnem, llibre, llibres, presentació - La Llum Mirada

Articles Relacionats