Recital Inoblidable de "La llum mirada" al Club Nàutic El Masnou, Presentat per Vicenç Llorca - 2024, club nàutic el masnou, cnem, llibre, llibres, presentació - La Llum Mirada
Esportiva, Beach Àrea

Recital Inoblidable de “La llum mirada” al Club Nàutic El Masnou, Presentat per Vicenç Llorca

Dissabte dia 13 de gener, vam viure una experiència única amb el recital de “La llum mirada” de l’editorial Perifèric Edicions, presentat amb passió i autenticitat pel seu autor, Vicenç Llorca, al magnífic entorn del Nàutic Masnou, amb el mar de fons. Una tarda plena de poesia, emocions i connexions amb els lectors.

El recital va ser un viatge cautivador a través de les pàgines de “La llum mirada”.

Volem expressar el nostre sincer agraïment a tots els qui van acompanyar-nos en aquesta ocasió especial. El vostre suport i presència, juntament amb la participació entusiasta de Vicenç Llorca, van convertir aquest esdeveniment en una gran experiència.

Agraïm el vostre continu suport i esperem retrobar-nos aviat en altres ocasions per compartir la passió per la literatura i la cultura.

SOBRE LA LLUM MIRADA

Davant el sentiment de confusió i la sensació de col·lapse que vivim, Vicenç Llorca proposa a La llum mirada un lirisme compromès amb el temps present. Amb moments de gran intensitat, dedica poemes a la nova generació que representa el seu fill en complir els divuit anys, o ret homenatge a grans mestres com Salvador Espriu, Jordi Sarsanedas o Màrius Sampere… El repte de la nostra relació futura amb el planeta, la importància de la dimensió estètica en les nostres vides o la necessitat d’efectuar una reflexió ètica sobre el món actual són alguns dels temes que es plantegen en l’obra des del pla individual al col·lectiu.

Recital Inoblidable de "La llum mirada" al Club Nàutic El Masnou, Presentat per Vicenç Llorca - 2024, club nàutic el masnou, cnem, llibre, llibres, presentació - La Llum Mirada

Articles Relacionats