Copa d'Espanya, 420, Nora Garcia, Mariona Ventura, 2021, regata
Vela

Copa d’Espanya d’Optimist i 420, i més resultats

El passat ha estat un cap de setmana intens pel que fa a regates amb participants del Club. Des del Nàutic, volem felicitar a totes les flotes, els seus entrenadors i les famílies per la vostra dedicació, esforç i constància en cadascuna de les regates on participeu. Aquí us oferim cinc cèntims de com han anat per a totes i tots.

Optimist

La Copa d’Espanya d’Optimist, que s’ha celebrat a Hondarribia (Euskadi), ha estat una experiència per als 8 regatistes del Club que formaven part de l’equip català. Han participat junt amb un total de 149 esportistes arribats de molts punts diferents de l’Estat espanyol. Tot i que no s’han emportat cap podi, han gaudit de l’experiència de compartir uns dies amb els companys de l’equip català i els seus entrenadors en el marc d’una regata de nivell estatal.

Ona Garcia, al Campionat del Món

La Copa d’Espanya ha definit l’equip espanyol que participarà al proper Campionat Europeu d’Optimist, que es celebrarà a Puerto Sherry, Cadis. La regatista del Club Nàutic, Ona Garcia és una dels dos catalans classificats. Malgrat això, Garcia hi renunciarà per acudir al Campionat del Món, on navegarà per Colòmbia, ja que te doble nacionalitat. El Campionat del Món d’Optimist es farà a la població de Riva del Garda (Itàlia), del 30 de juny al 10 de juliol. Li desitgem molt èxit a l’Ona!

Copa dEspanya, optimist, regata, hondarribia, 2021

Foto: Pep Portas

Classificacions:

27 Daniel Garcia de la Casa sots 16 M
35 Ona Garcia Parés sots 16 F
72 Pedro Sotomayor Llargués sots 16 M
96 Roc Pérez Cardelús sots 16 M
99 Jana Rahola Codina sots 16 F
133 Anna Rentería Barber sots 13 F
135 Pol Carrión Garcia sots 16 M
141 Martina Rahola Codina sots 16 F

420

A la Copa de Espanya de 420, que ha tingut lloc a Sant Andreu de Llavaneres, es van disputar 4 mànegues en total, tres el dissabte i una el diumenge. L’equip format per Nora Garcia de la Casa i Mariona Ventura van ser 3eres femenines sots 17.

Aquest campionat ha definit l’equip espanyol que participarà al Mundial, que se celebrarà a San Remo (Itàlia), del 2 al 10 de juliol. Entre els representats catalans hi haurà les nostres regatistes Nora i Mariona. Bravo!

Nora Garcia, Mariona Ventura, 420, copa d'Espanya, Laura Carrau, 2021

Nora Garcia i Mariona Ventura, 3eres sots 17 fememines. Foto: Laura Carrau

Classificacions:

16 Nora Garcia de la Casa i Mariona Ventura Relat sots 17 F
20 Alex Martín Cadenas i Pablo Mas Depares sots 19 M
22 Pedro Fernández Duran i Alejandro de Maqua Xalabarder sots 19 M
36 Pol Mateu Badia i Ona Rigual Ramos sots 19 Mixte
39 Néstor Molina Fernández i Carlos Calicó Flamme Senior
58 Mateu Castell Marrugat i Tom Poerta Gregori sots 17 M
50 Lluc Reverte Ingles i Teo Parés Borrell (independent) Senior

ILCA 6

Pel que a Campionat d’Espanya d’ILCA 6, celebrat a Àguilas (Múrcia), els regatistes del CNEM va fer les següents posicions:

39 Felix Piñol Mediano sots 21M
47 Bosco Mañas Barange sots 19 M
54 Alfredo Genoni Game sots 21 M

Campionat d'Espanya, ILCA 6, laser, Murcia, 2021, regata

Foto: Pascu Méndez

470

El Campionat d’Europa de 470, última competició oficial abans dels JJOO de Tòquio, tot just acaba d’arrencar a Vilamoura, Portugal, amb tres regates disputades ahir diumenge. Les tripulacions de l’equip espanyol dominen la classificació: Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez són primers en masculí i Silvia Mas i Patricia Cantero, terceres en femení. Segons informa la RFEV, “les condicions meteorològiques es posen a l’altura del Campionat i brinden un dia espectacular de navegació amb vents de 12-14 nusos”.

Articles Relacionats