Dani Garcia i Pol David lideren el Campionat de Catalunya d’Optimist - 2021, Cambrils, Campionat de Catalunya, Optimist - Optimist
Vela

Dani Garcia i Pol David lideren el Campionat de Catalunya d’Optimist

Dani Garcia, en G1, i Pol David, en G2, regatistes del Club Nàutic El Masnou, lideren provisionalment la classificació del Campionat de Catalunya d’Optimist. Una competició que es desenvolupa en dos caps de setmana al Club Nàutic de Cambrils i on participen 27 regatistes del nostre club, 18 en G1 i 9 en G2.

Si vols saber qui són el regatistes del Club que hi participen, fes clic en aquest enllaç: https://nauticmasnou.com/vela/campionat-de-catalunya-doptimist/)

La jornada del primer cap de setmana de competició, celebrada el 10 i 11 d’abril, va estar marcada per l’absència de vent i només es va poder celebrar una prova de G1 i G2.

El desenllaç

El proper dissabte 17 i diumenge 18 d’abril es durà a terme la jornada final de la competició on coneixerem els resultats definitius.

Molts ànims als nostres regatistes!

 

Optimist Campionat de Catalunya 2021 Cambrils (3)

Optimist Campionat de Catalunya 2021 Cambrils (1)

Classificació Provisional: http://clubnauticcambrils.sailti.com/es/default/races/race-resultsall/text/cnat-catalunya-optimist-2021-g1-i-g2-es/menuaction/index

 

 

Articles Relacionats