Newsletter 20230428 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Port Masnou 420
Vela

Newsletter 20230428

Triomf dels germans Cabré, de la Nora García i la Mariona Ventura a la regata Port Masnou 2023 de 420 i Europa.

El passat cap de setmana es va celebrar al Club Nàutic El Masnou la darrera regata N2 puntuable pel rànquing que confecciona la selecció catalana, i que representa els millors regatistes catalans a les regates nacionals. Un total de 46 regatistes entre la classe Europa i 420 es van donar cita al nostre club per gaudir de dos magnífics dies per a la pràctica de la vela. Dissabte amb un vent de 5 a 7 nusos i diumenge amb un vent que va anar dels 12 als 18 nusos d’intensitat de Garbí, va fer possible completar les 6 proves programades.

A la classe Europa el domini dels regatistes del nostre club va ser absolut completant el top 5 de la general, i amb fins a 9 regatistes entre els 12 primers llocs. En Daniel Cabré va guanyar la regata amb molta solvència (també a la categoria sots 20), seguit de l’Àlex Martín i l’Emma Cabré (guanyadora fèmina absoluta, sots 20 i sots 18) que el van acompanyar al podi absolut de la regata. A la categoria sots 20 masculina en Pere Rentería com a 2n i en Joan Noguera 3r van acompanyar en Daniel en aquesta categoria. En Pere a més va resultar vencedor sots 18 masculí, categoria on el va acompanyar el jove Arnau Martí com a segon classificat. La Judit Noguera va acompanyar l’Emma com a 2a sots 18 i com a 3a sots 20 femení. Volem felicitar als germans Cabré per resultar vencedors del rànquing català, un cop finalitzada la darrera regata del circuit català de la temporada 2022-2023.

A la classe 420 la majoria de podis també van ser per regatistes del nostre club. La Nora Garcia i la Mariona Ventura, a més de guanyar en categoria femenina, van pujar al segon lloc del podi absolut. Per la seva banda, en Pedro Sotomayor amb en Pol Carrión, que van tenir un dissabte espectacular, van acompanyar al podi a la Nora i la Mariona com a 3rs classificats absoluts, i resultar vencedors a les categories sots 19 i sots 17 masculins. En Daniel Garcia amb en Quim Serra van finalitzar com segons sots 17 i com a tercers sots 19 masculins.

De ben segur que aquests resultats els donarà molta força per afrontar la Copa d’Espanya que tenen els Europes i els 420 a La Manga del Mar Menor i a Vilagarcía de Arousa respectivament, on han d’aconseguir les places per a les regates internacionals.