Newsletter 20230609 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Campió de Catalunya
Vela, Esportiva

Newsletter 20230609

JOAN RIERA SOTS-CAMPIÓ DE CATALUNYA D’OPTIMIST DE CLASSE B

Aquest passat cap de setmana s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’Optimist de classe B a aigües del Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs. El dissabte es van poder disputar les tres proves previstes amb un vent molt suau de 160º que va obligar al Comitè de Regates a escurçar l’última prova a la porta de sotavent. El segon dia amb un vent amb eix del Sud, també suau però una mica més va fer que també es poguessin fer les tres proves, tot i les constants rolades cap al sud-oest. El Club Nàutic el Masnou va ser present amb fins a 12 joves regatistes, sent un dels clubs amb més representants de la modalitat amb els regatistes més joves d’aquest esport. Un campionat que va aplegar fins a 79 regatistes vinguts de tota la costa catalana.

En Joan Riera va aconseguir el sots-campionat de Catalunya mostrant-se molt regular a totes les proves, quedant-se a només 1 punt de guanyar la regata. En Joan, a més, va guanyar en la categoria sots 13. En Damià Costabella que va guanyar 2 parcials el primer dia va finalitzar en un gran 5è lloc a la general i pujant al podi com a 2n sots 13. La Marta Mendiolea va finalitzar en un gran 8è lloc a la general i va pujar al podi com a 2a sots 11 femenina. En James Wei va finalitzar en un més que meritori 11è lloc a la general, seguit d’en Lluc Illán (15è) que a més va pujar al podi com a 2n sots 11 masculí. La Laura Ivorra (60è lloc) també va aconseguir pujar al 2n calaix del podi en la categoria sots 9 femení, la categoria dels més petits.

Un dels objectius de molts dels regatistes era passar de Classe B a Classe A la temporada que ve, objectiu que van aconseguir fins a 7 regatistes del nostre club.
(Joan Riera, Damià Costabella, Marta Mendiolea, Jame Wei, Lluc Illán, Marc Roig i en Pau Minguez), tota una fita. Moltes felicitats a tots els regatistes i als dos tècnics que els van acompanyar, en Xixi Martínez i l’Helena Pruñonosa que van fer molt bona feina.

Els resultats de tots els nostres regatistes van ser:
2n: Joan Riera
5è: Damià Costabella
8a: Marta Mendiolea
11è: James Wei
15è: Lluc Illán
24è: Marc Roig
32è: Pau Mínguez
38è: Pau Riera
45è: Pablo Ivorra
58a: Sofía Codina
60a: Laura Ivorra
77è: Sasha Calinescu

Moltes felicitats a tots i totes per l’esforç i pels resultats obtinguts!!

Newsletter 20230609 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Campió de Catalunya
Newsletter 20230609 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Campió de Catalunya

TROFEU CIUTAT DE BADALONA DE LLAGUT “LA LLARGA”

El Trofeu Ciutat de Badalona de Llagut “La Llarga” ha estat una experiència inoblidable per als nostres regatistes. Estem molt orgullosos de la seva dedicació i professionalitat, que han estat reconegudes amb els excel·lents resultats que han aconseguit.

Aquests resultats exemplars no serien possibles sense l’esforç i la dedicació dels nostres regatistes, així com el suport i la formació dels nostres entrenadors. El seu treball en equip i la seva passió per aquest esport han contribuït a aconseguir aquests èxits.

Newsletter 20230609 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Campió de Catalunya
Newsletter 20230609 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Campió de Catalunya

Articles Relacionats