Guillem Dengra sots campió de Catalunya d'ILCA 4 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Vela - GUILLEM DENGRA
Vela, Esportiva

Guillem Dengra sots campió de Catalunya d’ILCA 4

GUILLEM DENGRA SOTS CAMPIÓ DE CATALUNYA D’ILCA 4

Els dies 20, 21, 27 i 28 de maig es va dur a terme el Campionat de Catalunya ILCA4 i ILCA7 a aigües del C.N.Vilanova, on es van aplegar un total de 64 embarcacions entre les dues classes.

Els primers 3 dies van predominar els vents fluixos en un camp de regates complicat pel que fa a decidir la millor estratègia a seguir. El darrer dia els regatistes van gaudir d’un garbí d’entre 10 i 15 nusos, aconseguint acabar 11 proves de les 12 previstes. Només hi va haver un sol descart, fent de la regularitat un factor determinant.

El Bosco Mañas, el Sergio Roldán i l’Ona Pascual van competir en ILCA7 amb l’objectiu de preparar el Campionat de Catalunya ILCA6 que començarà aquest proper cap de setmana, assolint les següents posicions:

– Bosco Mañas: 5é
– Sergio Roldán: 6é
– Ona Pascual: 8a

En ILCA 4, en Guilerm Dengra s’ha proclamat sots-campió de Catalunya sent molt regular al capdavant de la classificació al llarg de tot el campionat.
Gran resultat també de la Inés Samón que ha assolit els sots-campionat de Catalunya sots-16 femení, quedant també tercera fèmina.
En Toni Autonell, amb menys de 2 mesos a la classe, assoleix una meritòria 30a posició, destacant la victòria a la 6a prova del campionat. Per la seva banda, la Maria Calinescu va finalitzar en 46è lloc d’un total de 54 embarcacions.

Moltes felicitats a tot l’equip pels resultats aconseguits!!

NORA GARCIA I MARIONA VENTURA 3ES FÈMINES A LA COPA D’ESPANYA 2023 DE 420

Bon resultat de la Nora Garcia i la Mariona Ventura (12è lloc a la general) que a més de ser 3es fèmines absolutes, també van acabar al 2n lloc del podi sots 19 femení. Un resultat que els serveix per assegurar la classificació tant a l’europeu juvenil de Polònia com al Mundial d’Alacant. Per la seva banda en Daniel Garcia i en Quim Serra (32è lloc) finalitzen al 5è lloc sots 17 masculí i també aconsegueixen classificar-se per l’europeu juvenil. En Pedro Sotomayor i en Pol Carrión (33è lloc) finalitzen com a 6ns sots 17 masculins, classificant-se pel mundial d’Alacant.

Destaquem també la jova tripulació femenina, la Inés Sanz i la Lucía Baurier (45è lloc a la general) que assoleixen el 3r lloc del podi sots 17 femení.

La Copa d’Espanya de 420 ha tingut lloc a la ria de Villagarcía de Arousa amb un total de 60 embarcacions de tot l’Estat. Han estat 3 dies de regates amb les 9 proves previstes realitzades, amb un vent inestable que va anar de menys a més a mesura que passaven els dies, fins als 20 nusos d’intensitat el darrer dia.