Newsletter 20230616 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Campió de Catalunya
Vela, Esportiva

Newsletter 20230616

OR PER EN MIQUEL NOGUER (GREAT GRAND MÀSTER) I PLATA PER L’ONA PASCUAL (FEMENÍ) AL CAMPIONAT DE CATALUNYA 2023 D’ILCA 6 AL CN EL MASNOU

Aquest passat diumenge ha finalitzat el Campionat de Catalunya d’Ilca 6, classe olímpica femenina, a aigües del nostre club. Un total de 55 participants es van donar cita en una regata marcada per les condicions de poc vent que vam tenir tots dos caps de setmana.

El primer cap de setmana, tot i el poc vent, es van poder disputar 5 proves amb un vent de component aprofitant totes les hores de vent. El següent cap de setmana només vam poder disputar proves dissabte, amb un vent fluix de component E-NE i molta corrent creuada, aconseguint finalitzar 2 proves i havent-se d’anul·lar la 3a per manca de vent.

Fins a 10 regatistes del CN El Masnou hi van participar, alguns d’ells provinents d’Ilca 4. El nostre veterà i gran regatista Miquel Noguer (33è) es va endur la medalla d’or en la categoria Great Grand Màster. Pel que fa a la categoria femenina, l’Ona Pascual (14ª) va finalitzar com a sots-campiona fèmina absoluta i també 2a sots 21, lluitant fins al final per la victòria en aquesta categoria. El millor classificat masculí del nostre club va ser en Bosco Mañas (8è a la general) molt a prop del podi en categoria juvenil. En Sergio Roldán va finalitzar en un meritori 12è lloc a la general i 4rt sots 17. A continuació tots els classificats del nostre club:

Maria Simona 49a

MEDALLA DE BRONZE PEL CN EL MASNOU AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE LA CLASSE OPTIMIST 2023

Fins a 16 equips de diferents clubs de la costa catalana es van donar cita a Calafell per a disputar el Campionat de Catalunya per equips 2023, en un format diferent de competició, amb regates curtes de club contra club i amb 4 regatistes per equip, on els equips guanyadors van passant rondes fins arribar a les sèries finals.

El Club Nàutic el Masnou que venia de guanyar l’edició de 2022 va participar amb 2 equips. El CN El Masnou B, amb menys experiència, format per l’Elena LópezÁlvaro SamónPol DavidAitana Noguera i Blanca Mendiolea, que tot i guanyar algun enfrontament i aprendre molt no van poder classificar-se per la següent fase de diumenge. L’equip del CN El Masnou A, format per l’Anna RenteríaOriol CostabellaPau CasasRoc Pérez i Lucía Sotomayor, va aconseguir arribar fins a semifinals on va caure amb el CN Cambrils, que finalment va resultar l’equip vencedor del Campionat guanyant al CN El Balís a la final. Tot i així, a la lluita per la 3a i 4a plaça, els joves regatistes de l’equip A del CN El Masnou van aconseguir guanyar al segon equip del CN Cambrils, aconseguint així penjar-se la medalla de bronze al 3r calaix del podi.

Cal destacar també, el paper dels nostres entrenadors, en Joan Garcia i en Joan Freixa, que han estat fonamentals a l’hora de preparar i assessorar en tot moment als nostres joves regatistes.

Moltes felicitats a tots!!!

EL GODSPEED 2N I EL MÁGICA 3R AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CREUER AL CN PREMIÀ DE MAR

Aquest cap de setmana també s’ha disputat el Campionat de Catalunya de la classe Creuer a les aigües veïnes del CN Premià de Mar amb molt bon resultat pels armadors del CN El Masnou.

Amb unes condicions molt fluixes de vent, en la categoria “A2”, el Godspeed d’en Jordi Amorós va aconseguir el segon lloc del podi amb un únic parcial disputat. Per la seva banda, en la categoria “Tripulació”, el “Mágica” d’en Marco Corno va aconseguir el 3r lloc del podi, amb dos 3rs llocs de parcials. Destacar també el 4t lloc en “Tripulació” del “Miaja X” d’en Jaime Samón, amb dos 4ts llocs com a parcials.

Moltes felicitats!!!

2N I 3R LLOC PER EN JJ VIDAL I XAVIER BERTRAN AL III GRAN PREMI DE PATÍ A VELA DE PREMIÀ DE MAR

Molt bon paper dels nostres regatistes a la regata que va tenir lloc a aigües del CN Premià de Mar el primer cap de setmana de juny.

Amb un vent suau de component SE es van poder disputar les dues proves programades. En la 2a categoria en JJ Vidal i en Xavier Bertran van aconseguir pujar al 2n i 3r lloc del podi respectivament finalitzant una gran regata.

J VIDAL 3R DE 2A CATEGORIA AL GRAN PREMI DE PATÍ A VELA DE BADALONA

Aquest darrer cap de setmana en JJ Vidal torna a pujar al podi, aquest cop, com a 3r classificat al Gran Premi de Patí a Vela de Badalona. Una regata organitzada pel Club Natació Badalona amb fins a 44 participants. En Jaume Sanmartí també del nostre club va aconseguir un molt bona 5a posició en 2a categoria. Ha estat un cap de setmana amb molt poc vent, la qual cosa ha fet que només es pogués disputar una prova dissabte amb un vent molt suau de component E.