Guillem Dengra i Inés Samón guanyadors de la N2 d'ILCA 4 a Roses - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - N2 ILCA 4 a Roses
Vela, Esportiva

Guillem Dengra i Inés Samón guanyadors de la N2 d’ILCA 4 a Roses

El 24 i 25 de febrer s’ha celebrat la regata N2 de Roses d’ILCA 4 i ILCA 6 amb fins a 82 participants entre ambdues classes, una regata puntuable del circuit català.

Dissabte es va poder celebrar una prova amb una tramuntana fluixa. Diumenge, que va començar amb un llebeig de 15 nusos, tot i anar perdent força al llarg de la jornada es van poder completar 2 proves més.

L’equip del Club Nàutic el Masnou s’ha emportat 2 victòries en la classe ILCA 4, tant en la categoria masculina, amb en Guillem Dengra com a guanyador absolut, com en la categoria femenina amb la Inés Samón, que a més va finalitzar com a 5a absoluta. A més en la classe ILCA 6 en Bosco Mañas va aconseguir pujar al segon calaix del podi.