Anna Renteria 4a fèmina al Palamós Optimist Trophy 2024 - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Palamós Optimist Trophy
Vela, Esportiva

Anna Renteria 4a fèmina al Palamós Optimist Trophy 2024

12 regatistes de la classe A d’Optimist del CN El Masnou van participar en la tradicional regata internacional de Palamós, que aquest any aplegava fins a 545 participants de 22 països diferents.

Han estat 4 dies de competició a la badia de Palamós amb tot tipus d’intensitat de vent (dels 6 fins als 20 nusos) per una flota molt nombrosa que es va dividir en 5 grups.

A la fase prèvia es van disputar 5 proves, i a la fase final es van córrer 4 proves més. 3 regatistes del nostre club van aconseguir entrar a la prestigiosa flota del grup or (Anna Renteria, l’Elena López i en Pau Casas), on destaquem el magnífic 4t lloc femení de l’Anna Renteria (19a a la general). 2 regatistes van aconseguir entrar al grup plata (Pol David i Blanca Mendiolea). D’altra banda, la Lucía Sotomayor (que es va perdre 3 proves) i l’Aitana Noguera van entrar al grup maragda, i per acabar, en Joan Riera, en Lluc Illan, en James Wei, la Marta Mendiolea i en Pau Mínguez van entrar al grup perla.

Ha estat un esdeveniment per agafar molta experiència pels més joves de la nostra flota, ja que per a molts d’ells era la 1a regata internacional que disputaven, i pels més experimentats seguir sumant hores de competició per arribar el millor preparats possible per a la propera cita nacional d’aquí a poc més d’un mes.

A més, volem felicitar a l’equip de la selecció catalana, ja que van aconseguir ocupar els 4 primers llocs de la classificació general.

Moltes felicitats a tots i totes, i molta sort per les properes regates!!

Articles Relacionats