Daniel Cabré 5è al Barcelona Foiling Winter Series en la classe Waszp - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Winter Series en la classe Waszp
Vela, Esportiva

Daniel Cabré 5è al Barcelona Foiling Winter Series en la classe Waszp

Fins a 18 embarcacions voladores de la classe Wazsp es van donar cita a aigües del Port Fòrum a la 5a regata d’aquest circuit internacional aquest passat cap de setmana.

Divendres, però, ja es va donar el tret de sortida a la regata en format eslàlom, una modalitat diferent que requereix de gran habilitat tècnica en la qual es navega el primer tram en rumb de través i la resta en empopada havent de realitzar diverses trabujades.

Dissabte i diumenge va tenir lloc la regata en format sobrevent/sotavent on els regatistes van poder disputar 6 proves en total amb un vent de Ponent i de Mestral que variava molt en intensitat (entre 7 i 18 nusos). Aquestes condicions van dificultar molt la navegació per aquest tipus d’embarcacions, havent d’anul·lar més d’una prova per no haver condicions suficients per volar en alguns moments de la regata.

El CN El Masnou hi va ser present amb 2 regatistes, la Mar Garcia i en Daniel Cabré. La Mar tot just s’està iniciant en aquesta nova classe i li va servir per anar agafant experiència mica en mica. En Daniel va demostrar seguir en una bona evolució de millora acabant com a 5è classificat de la general, fins i tot va estar a punt de guanyar la darrera prova de diumenge.

Daniel Cabré 5è al Barcelona Foiling Winter Series en la classe Waszp - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Winter Series en la classe Waszp

Articles Relacionats