Gran èxit al I Trofeu Mirgin - Gran Premi Masnou de Creuer 2024 - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Gran Premi Masnou
Vela, Esportiva

Gran èxit al I Trofeu Mirgin – Gran Premi Masnou de Creuer 2024

El Club Nàutic el Masnou va acollir aquest darrer dissabte dia 18 de maig el I Trofeu Mirgin – Gran Premi Masnou de Creuer amb prop de 200 tripulants. Tot un èxit participatiu, on fins a 32 creuers vinguts de fins a 8 clubs de la costa catalana van poder gaudir d’una jornada en la que van competir amb unes condicions de vent immillorables.

Es van poder disputar les dues proves previstes amb un vent de component NE-E que va arribar als 15 nusos d’intensitat a la segona prova. L’“Immens” de l’Alexandre Laplaza del Club Nàutic el Masnou, amb en Carles Rodríguez com a patró es va endur el trofeu de guanyador absolut de la regata, a més de vèncer en el grup 0-1-2. Pel que fa al grup 3 el vencedor va ser el “Triplex II” d’en Jordi Capel del CV Golfus Empuriabrava, i en el grup 4-5 es va endur la victòria el “Mangata” d’en Sergio Soriano del Club Nàutic el Masnou.

La jornada va finalitzar amb una paella a la terrassa del Club maridada pels millors vins i caves gentilesa d’Alta Alella, moment en el que es va fer l’entrega de premis, obsequis i sortejos. Volem agrair especialment a Alta Alella, que a més de proporcionar tot el vi i cava en aquest acte, també va regalar una ampolla de cava Magnum a cada embarcació participant, a més de les ampolles personalitzades de la regata als 3 primers classificats de cada categoria. Al mateix temps agrair els regals sortejats a totes les embarcacions per part d'”Alta Alella”, “Varadero Masnou”, “Piero” i “Balsamar”.

Articles Relacionats