Trofeu President Lluís Marsà de la classe Optimist 2024 - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Trofeu President Lluís Marsà
Vela, Esportiva

Trofeu President Lluís Marsà de la classe Optimist 2024

Aquest passat cap de setmana el nostre club va aplegar a més de 70 participants a la tradicional regata social de la classe Optimist. Com sempre, tot un èxit participatiu on van venir regatistes de 7 clubs diferents. Pels regatistes de classe B, els més petits d’aquesta classe infantil ha estat una regata preparatòria pel proper Campionat de Catalunya de classe B que tindrà lloc a Arenys de Mar el primer cap de setmana de juny, regata on es decidirà quins regatistes passaran a classe A la propera temporada. En canvi, pels més experimentats de classe A els ha servit per no perdre el ritme competitiu, ja que en 3 setmanes tenen a Roses el Campionat de Catalunya per equips. A mar les condicions van ser immillorables per a la navegació, amb un llevant que va arribar als 13 nusos dissabte, i fins als 8 nusos diumenge, podent-se disputar les 6 proves programades per a tothom.

Els regatistes més destacats del nostre club van ser, en classe A, la Lucía Sotomayor que va pujar al 2n lloc del podi absolut acompanyada al 3r lloc per l’Anna Rentería. En categoria sots 11 també de classe A, la Marta Mendiolea va pujar al 3r calaix del podi. I pel que fa a la classe B, destaquem a l’Andrei Marinas que va ser 2n sots 16 i a la Chloé Denia que va obtenir la medalla com a 4a classificada sots 9. Fins i tot, alguns pares es van afegir a la festa participant a la regata en classe Raquero, on els vencedors van ser la tripulació de la Rosa Cullell.

Moltes felicitats a tots i totes i molta sort a les properes regates!!