Guille Dengra bronze al Campionat d'Espanya d'ILCA 4 2024 - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Campionat d'Espanya
Vela, Esportiva

Guille Dengra bronze al Campionat d’Espanya d’ILCA 4 2024

Ha estat un Campionat d’Espanya d’ILCA 4 organitzat pel Real Club Náutico de Portosín (Galícia) marcat per les dures condicions de vent regnants a la badia de la Ría de Muros y Noia. Fins a 150 embarcacions de tot l’Estat, provinents de 40 clubs nàutics diferents es van donar cita a la regata. Es van poder completar 7 proves de les 12 previstes, amb intensitats que van arribar a superar els 30 nusos de ratxa, especialment a les primeres jornades, ja que a la darrera no es va poder disputar cap prova per manca de vent i forts aiguats.

En Guillem Dengra, del Club Nàutic el Masnou va completar un excel·lent campionat d’Espanya aconseguint pujar al 3r calaix del podi amb 2 proves guanyades a la fase de qualificacions. La Inés Samón, també del nostre club va finalitzar com a 28a fèmina de 60 regatistes femenines (97è lloc a la classificació absoluta).

La propera cita per aquesta classe serà el Campionat de Catalunya d’ILCA 6 que se celebrarà el proper cap de setmana a Arenys de Mar.

Moltes felicitats!!

Guille Dengra bronze al Campionat d'Espanya d'ILCA 4 2024 - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Campionat d'Espanya

Articles Relacionats