Emma Cabré Campiona de Catalunya de la classe Europa - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Campiona de Catalunya
Vela, Esportiva

Emma Cabré Campiona de Catalunya de la classe Europa

La nostra jova regatista, Emma Cabré es va endur la medalla d’or al Campionat de Catalunya de la Classe Europa femení, disputat a aigües del Club Vela de Blanes el passat 16 i 17 de març. A més va finalitzar 2a de la classificació general a 1 sol punt del primer lloc. Va ser un cap de setmana on fins a 24 regatistes van gaudir de molt bones condicions per a navegar, amb un Garbí que va permetre realitzar 5 proves en tot el cap de setmana. A més, la flota del CN el Masnou es va endur el podi sencer en la categoria sots 18 masculina, on en Tomàs Moltó va ser el guanyador (també 2n sots 20), acompanyat de l’Arnau Martí (també 3r sots 20), i d’en Daniel Morón.