OptiOrange al RCN de València 2024 - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - OptiOrange
Vela, Esportiva

OptiOrange al RCN de València 2024

Més de 500 regatistes van competir del 29 de febrer al 3 de març a la regata internacional Optiorange al RCN de València. Una expedició de 7 regatistes del Club Nàutic El Masnou (Anna Rentería, Pau Casas, Elena López, Pol David, Blanca Mendiolea, Aitana Noguera i Marta Mendiolea) hi van ser presents en una regata on es van poder disputar 6 proves pels grups or, plata i bronze de les 12 previstes, degut a les condicions que van ser força extremes, ja sigui per manca de vent el primer dia o per excés a la darrera jornada.
Destaquem l’Anna Rentería (53è lloc) que va finalitzar com a 11a fèmina, i en Pau Casas (95è lloc) que es va poder classificar per al prestigiós grup or de la regata.

Ha estat la darrera regata abans del Campionat d’Espanya, un dels objectius principals del calendari de la flota Optimist, i que es disputarà a finals d’aquest mes a Alacant. El nostre club hi serà representat amb 3 regatistes femenines (Anna Rentería, Lucía Sotomayor i l’Elena López), a qui els desitgem tota la sort del món. De ben segur que l’Optiorange els haurà servit de gran entrenament per afrontar de la millor manera aquest nou repte.

Molta sort a les tres!!!

OptiOrange al RCN de València 2024 - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - OptiOrange

Articles Relacionats