Inés Samón Campiona de Catalunya 2024 d'ILCA 4 al Club Nàutic El Masnou - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Campiona de Catalunya
Vela, Esportiva

Inés Samón Campiona de Catalunya 2024 d’ILCA 4 al Club Nàutic El Masnou

Els dos darrers caps de setmana s’han disputat a la Base Nàutica del Club Nàutic el Masnou el Campionat de Catalunya de les classes ILCA 4, ILCA 7 i 420 amb prop de 100 regatistes entre les 3 flotes. Les pobres condicions de vent només van permetre un dia de competició el primer diumenge. Aquella jornada es van poder celebrar fins a 4 proves per a totes les classes amb un vent de garbí que va arribar als 12 nusos d’intensitat i que va anar afluixant al llarg de la jornada.

La classe ILCA 4 va comptar amb fins a 59 participants. La Inés Samón (CNeM), va aconseguir endur-se la medalla d’or en la categoria femenina absoluta (10a a la general). Per la seva banda, en Guillem Dengra va finalitzar en un bon 7è lloc a la classificació general.

Pel que fa a la classe ILCA 7, que va comptar amb 21 participants, en Bosco Mañas (CNeM) va aconseguir la medalla de plata en la categoria Sènior/Màster (7è a la general)

La classe 420 va comptar amb 9 embarcacions al Campionat de Catalunya. La tripulació del nostre club formada per en Pedro Sotomayor i en Pol Carrión van aconseguir la medalla de bronze tant en la categoria masculina com en l’absoluta. També la Inés Sanz i la Lucía Baurier van pujar al podi per penjar-se la medalla de bronze en la classificació femenina del Campionat. Per aquesta classe ha estat la darrera regata abans d’anar a Cadis, on les nostres dues tripulacions disputaran durant la setmana santa el Campionat d’Espanya. Que tingueu molta sort!