Daniel Cabré 4t a la Barcelona Winter series de Waszp - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Winter series de Waszp
Vela, Esportiva

Daniel Cabré 4t a la Barcelona Winter series de Waszp

Entre el 27 i el 29 de desembre de 2023 s’ha disputat a Barcelona la 3 prova de la Winter series de la classe Waszp, una embarcació voladora que comença a fer-se cada cop més popular. Han estat 3 dies de competició on els 12 regatistes participants han hagut de matinar per poder navegar amb el terral de la nit que acabava desapareixent al migdia.

El primer dia de competició, però, es van disputar les proves en la nova modalitat slalom, la qual es va poder desenvolupar per la tarda amb un Garbí de 8 a 12 nusos, i on en Daniel Cabré va aconseguir finalitzar en un gran 2n lloc. Pel que fa a les regates en flota es van poder disputar un total de 6 proves amb el citat vent de terra.

En Daniel va acabar en un molt bon 4t lloc a la general, demostrant que de mica en mica està més a prop del podi, i arribant a encapçalar la flota en diferents moments de la competició.

El Club Nàutic El Masnou hi va ser present amb 3 regatistes, sent el club amb més participants, demostrant que aposta fermament per aquesta nova modalitat i amb grans expectatives de creixement.

Daniel Cabré 4t a la Barcelona Winter series de Waszp - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Winter series de Waszp

Articles Relacionats