Pere Renteria Campió juvenil i 3r absolut a la Copa d'Espanya de la classe Europa a Torrevieja - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Copa d'Espanya
Vela, Esportiva

Pere Renteria Campió juvenil i 3r absolut a la Copa d’Espanya de la classe Europa a Torrevieja

Aquest passat diumenge va finalitzar la Copa d’Espanya de la classe Europa a aigües del Real Club Náutico de Torrevieja. Una regata de 3 dies de competició, on el Club Nàutic el Masnou hi va ser present amb una expedició de fins a 10 integrants, sent el club amb més representació. Ha estat el darrer esdeveniment a nivell nacional de la temporada on hi van participar 34 regatistes, entre els quals, 8 regatistes estrangers.

El primer dia de competició va ser el dia amb més intensitat de vent amb fins a 18 nusos, podent-se disputar les 3 proves programades. El segon dia les pobres condicions només van permetre la realització d’una sola prova. L’últim dia, tot i també patir una jornada amb condicions molt minses, es van poder realitzar 3 proves.

El millor regatista del nostre club va ser en Pere Renteria que es va endur la placa de Campió juvenil i va pujar al podi com a 3r absolut espanyol, acabant 6è a la classificació general. El nostre regatista Màster, en Jordi Delgado, el va seguir de ben a prop com a 4t espanyol i 7è a la general. Per la seva banda, l’Emma Cabré (15a a la general) va aconseguir pujar al podi com a 2a fèmina sots 20. També del nostre club, en Roc Pérez, va anar de menys a més, finalitzant 1r sots 18 masculí i 3r sots 20, acompanyant al Pere al 3r calaix del podi. L’Arnau Martí (20è a la general), que va tenir problemes de trencament de material el primer dia, el va seguir com a 2n sots 18.

Ha estat la darrera regata del circuit nacional de la temporada, on es decidien les places per l’Europeu i el Mundial d’aquest any. El club Nàutic El Masnou ha aconseguit classificar a 2 regatistes pel Mundial i fins a 7 regatistes per l’Europeu.