II Memorial Ramón Huertas GP Masnou N2 de Patí a Vela - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Memorial Ramón Huertas
Vela, Esportiva

II Memorial Ramón Huertas GP Masnou N2 de Patí a Vela

Èxit de participació i organitzatiu en el segon Memorial Ramón Huertas Gran Premi Masnou de Patí a Vela. Gairebé una quarantena de patinaires es van donar cita a les instal·lacions del nostre club per gaudir d’un cap de setmana marcat per la germanor entre clubs amants d’aquesta classe. Una regata emmarcada dins el prestigiós circuit N2 de la Federació Catalana de Vela. La jornada de dissabte va regalar unes condicions ideals per aquest esport, amb un llevant que va arribar fins els 14 nusos d’intensitat. Un cop finalitzada la prova prevista l’organització va obsequiar als participants amb una bona barbacoa a la terrassa de la piscina del club, per a recuperar forces i perquè tothom pogués compartir un moment distès i comentar la regata del dia. Diumenge, tot i que el vent de Garbí va anar de més a menys, la bona feina del Comitè de Regates va fer que es pogués finalitzar la prova tot escurçant-la a la segona cenyida.

El guanyador en 1a categoria va ser l’Albert Batllerià, qui revalidaria el títol aconseguit en l’edició anterior. En 2a categoria, el vencedor va ser el regatista del Club Nàutic el Masnou, en JJ Vidal. També del nostre club, la Lourdes Azón, es va endur el trofeu a la millor fèmina de la regata. Per l’entrega de guardons vam comptar amb la presència de la Presidenta del club, la Mercè Marzo, així com de la comodoro, la Mònica Azón, el Capità de flota de Patins, en Carlos Flores, i de la viuda d’en Ramon Huertas, la Mery. Va ser un acte emotiu, tot recordant l’estimada figura d’en Ramón Huertas i tot el que va lluitar per aquesta classe, tant per part de la nostra comodoro, com de l’Anna Pujol, qui ha estat la secretària catalana de la classe Patí a vela els darrers anys.

Articles Relacionats