Halloween, 2021, Castanyada, disfresses, social
Social

Molta diversió a la festa de Halloween del Club

Mira la galeria d’imatges de la nit de Halloween del Club! La secció de Fitness va organitzar una nit de Halloween a l’alçada de les millors pel·lícules de terror dels anys 80, creant un túnel del terror a la sala Noble amb tota mena d’efectes per espantar els més incauts!

Un grup nombrós de nenes i nens van venir disposats a deixar-se espantar, tot i que hi van entrar acompanyats de les seves mares. Allà dins, diversos personatges escabrosos, molt aconseguits, els varen sorprendre amb tota mena de crits, cares deformades, budells sortint…

Truc o tracte al port

Més tard,  els infants que van sobreviure a tal horror van recórrer el port fent “truc o tracte“, per aconseguir caramels i dolços dels diferents locals i negocis del Port de Masnou, com la discoteca Oliver, oberta per a l’ocasió, on ja més relaxats, van poder ballar i riure.

Al mateix temps, al Restaurant del Club, es va organitzar una trobada de zombis, Katrines, esbudellats i altres espècies del gènere fantàstic per fer un pica-pica i celebrar la nit dels morts, la por i el terror. 

Des del Club, agraïm a les actrius terrorífiques el seu entusiasme, la iniciativa i interpretacions. Als socis i sòcies, les ganes de passar-ho bé i la participació que, des del Club, considerem va ser un èxit!

Per a tots els que vàreu sobreviure al Halloween del Nàutic, aquí hi ha una galeria d’imatges.

Articles Relacionats