recollida, residus, 2021, platja, Masnou
Social

Jornada de recollida de residus a la platja

El dissabte 20 de novembre el Club Nàutic convoca una nova jornada de recollida de deixalles a la platja d’Ocata, d’11 a 13 h.

És per això que fem una crida a totes les persones del poble i de fora que vulguin venir, sensibilitzades amb la cura del medi ambient i la sostenibilitat, perquè participin en aquesta activitat voluntària, que s’emmarca dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que impulsa l’Agència de Residus de Catalunya (ARC).

El Club Nàutic facilitarà als voluntaris i voluntàries el material adequat per fer la recollida. El punt de trobada és la Beach Area del Club Nàutic, a les 11 h.

Per venir, és necessari inscriure’s, enviant un email a basenautica@nauticmasnou.com o trucant al 93 555 06 05.

Prevenció de residus a tota Europa

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus promou la celebració d’actes comuns a tot Europa amb l’objectiu comú d’augmentar l’impacte real en la prevenció de residus.

L’enfocament temàtic d’aquesta 13a edició se centra en el binomi comunitats circulars, comunitats sostenibles. La idea és inspirar noves accions per canviar l’hàbit de consum i productiu de la societat, i apel·lar a la responsabilitat compartida que hi ha darrere de la prevenció i el paper important que tenim totes les persones i comunitats locals per a reduir la seva generació.

 

Aquesta serà la tercera jornada que convoca el Club Nàutic. En aquest enllaç podeu veure un resum de com van anar.

Participa-hi! T’hi esperem!

residus, cartell, 2021

Articles Relacionats