Informació CNEM accions Covid-19 01/05/2020 (4) - 2020, cnem, covid19, pandèmia, protocol -
Social

Informació CNEM accions Covid-19 01/05/2020 (4)

Benvolguts socis, sòcies, usuaris i usuàries,

Com sabeu a partir de demà es podrà tornar a practicar exercici físic a l’aire lliure amb restriccions.
Havíem preparat un protocol per poder facilitar que els practicants de windsurf, paddle surf i fins i tot els patins poguessin utilitzar el material que tenen al club de forma segura.
La normativa que ha aparegut finalment “SND/380/2020” no ens deixa lloc per activar aquesta possibilitat, ja que no ens deixa obrir les nostres instal·lacions.
Com a Club estem en contacte permanent amb les diferents autoritats, i els estem sol·licitant per tal d’encarar la fase 0, ens aclareixin el següent:

  • Les varades de platja i/o port son espais oberts no regulats per la legislació, que diu que els clubs esportius han d’estar tancats.
  • Els socis del Club han de poder, amb totes les mesures sanitàries establertes, i sense tenir accés dins del Club, poder accedir al seu material per retirar i tornar-lo a deixar, sense cap necessitat d’entrar dins de les instal·lacions. (sol·licitud prèvia del mateix)
  • Els esportistes federats, han de poder practicar el seu esport fora del seu municipi, i traslladar-se amb qualsevol mitjà de transport; preferiblement privat.

Estem pendents de la publicació de la normativa que regularà el pla de desconfinament, que entrarà en vigor a partir del dia 4 de maig, amb l’esperança que d’acord a les informacions que s’han filtrat fins ara, ens permeti activar aquestes i altres activitats.
Us desitgem que estigueu bé de salut, i segur que amb el compromís de tots, serem capaços de seguir endavant.
Continuarem informant de qualsevol novetat, desitjant que el més aviat  possible ens puguem retrobar en el nostre Club.

Gràcies per la vostra comprensió i suport.

La Junta Directiva

El Masnou, 01 de maig de 2020

 

 

 

Articles Relacionats